Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Blåvitt grannland kan leverera skräll i Bosnien

Foto: BILDBYRÅN

Missat att göra läxan inför helgens stryktipset eller europatipset?

Sitt lugnt i båten – Eskil Hellberg bjuder på sina bästa idéer här.

Eskil Hellberg ger dig analyser, statistik och tips. För fullkomliga tabeller och systemförslag - klicka här (pdf-fil).  

Bästa dragen på Stryktipset

Banken

Sverige behöver tre poäng och om inte spelarna underpresterar grovt blir det full pott borta mot Malta. Sveriges defensiv är stabil och motståndarens offensiv är svag. Sverige tar knapp men säker seger.

Skrällen

Armenien kommer visserligen till spel utan stjärnan Mchitarjan och det är ett avbräck. Men vinstchansen är ändå mycket större än 56 procent.

Avslaget

Bosnien-Hercegovina har kniven mot strupen och det är seger som gäller. Finland är välorganiserat och den sammanhållande länken i försvaret Tim Sparv är tillbaka. Bosniens offensiv är försvagad i och med frånvaron av Edin Dzeko

Bästa dragen på Europatipset

Banken

Ryssland saknade flera spelare men hade inga problem med att besegra Skottland i torsdags. Nästa uppgift är Cypern på bortaplan och tvåan lämnas ogarderad.

Skrällen

Wales föll med uddamålet i Kroatien. På hemmaplan bjuder man upp till strid och om Aaron Ramsey spelar ökar möjligheten till poäng. Wales ska tidigt med på lappen.

Avslaget

Det skiljer lite i grunden mellan Albacete och Real Oviedo. Albacete ska vara knapp favorit i kraft av hemmaplan. Men vinstchansen är inte lika stor som tipparna anser. Den skicklige tipparen tar bort den överstreckande ettan från systemet.