Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Argentina tar revansch för förlusten – bra spik

Foto: LUISA GONZALEZ / REUTERS BILDBYRÅN

Argentina förlorade premiären lite överraskande mot Colombia. Mot ett specialinbjudet Qatar har Messis randiga landslag toppchans. Marocko och Senegal har stor chans att inleda de afrikanska mästarskapen med full pott.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång 

Del 2: Europatipset och ligatabeller

Bästa spikarna

Halmstad tar en ny hemmaseger

2. Halmstads BK–IK Frej 1

Halmstads BK har stadigt blivit bättre under Magnus Haglunds ledning och segern över topplaget Mjällby var rättvis. IK Frej har ett par sämre insatser bakom sig och chansen till poäng på Örjans vall är inte stor.

Argentina behöver tre poäng – har toppchans

7. Qatar–Argentina 2

Argentina spelar Copa America utan Mauro Icardi och Ever Banega. Men Sergio Agüero, Ángel Di María och megastjärnan Leo Messi är med hos de randiga eleganterna. Efter förlusten mot Colombia är Argentina heltaggat. Paraguay väntar i veckan. Det kommer troligen att krävas full pott mot Qatar. Levererar stjärnorna?

Marocko besegrar ett svagt Namibia

9. Marocko–Namibia 1

Marocko får spela de afrikanska mästerskapen utan målfarlige Abderrazak Hamdallah. Det är ett mycket tungt avbräck men mot ett svagt Namibia, som troligen är turneringens sämsta lag, blir det tre säkra poäng

Skrällvarningarna

När ska det lossna för plantskolan?

1. Brommapojkarna–Örgryte 1

Brommapojkarna kvitterade sent i senaste hemmamatchen mot topplaget Mjällby. Trots dubbla underlägen blev det poäng mot Öster i Växjö. Örgryte får troligen spela resten av säsongen utan Victor Sköld. Betala för BP.

Karlstads offensiv ringet respekt

4. Sandviken–Karlstad X2

Karlstad har slarvat bort en del poäng genom sena baklängesmål. Det kan kosta en plats i den absoluta toppen. Sandviken har ett riktigt bra lag, men är försvagat på grund av skador. En handfull spelare missade derbyt mot Gefle och Sandviken är sargat igen. Karlstad har vass anfallsduo i Victor Edvardsen och Liridon Selmani. 1x2.

Lurig match i afrikanska mästerskapen

11. Elfenbenskusten–Sydafrika X

Båda lagen har tappat jämfört med några år sedan. Elfenbenskusten är det bättre laget och ska vara knapp favorit. Premiären mot Sydafrika blir troligen en ganska tät historia. Alla tecken kommer med på lappen.