Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Äntligen seger senast – Leeds vinner på nytt

Foto: BILDBYRÅN

Det skrällde friskt förra lördagen men nio skickliga tippare prickade in alla rätt och blev rejält belönade.

Det blir knappast 1,6 miljoner kronor för alla rätt den här helgen. Flera av favoriterna ser starka ut och räkna med många hemmasegrar i The Championship.

Leeds behövde segern senast och vinsten över Bristol City kan bli startskottet på en bra period. Reading har gjort det bra men får det svårt borta mot seriefavoriten Leeds. Nottingham och Preston har också mitt förtroende.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller 

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter (extern länk). 

ANNONS: Spela Stryktipset med Eskil Hellberg (extern länk).  

Bästa spikarna

Det kommer nog att lossna för Leeds nu

8. Leeds–Reading 1

Leeds har fått dålig utdelning i matcherna efter nyår. Segern senast var viktig och det klassiska laget behåller greppet om en av två platser direkt till Premier League. Självförtroendet är förbättrat efter segern mot Bristol City och Reading får det svettigt på lördag.

Nottingham har stor segerchans hemma

9. Nottingham–Queens Park Rangers 1

Queens Park Rangers fick äntligen igång målskyttet senast och det mesta talar för att QPR spelar i The Championship även till hösten. Nottingham hoppas på spel i Premier League kommande säsong och har en vass målskytt i Lewis Grabban. Ettan lämnas allena.

Hull är plågat av skador – Preston spikas

10. Preston–Hull 1

Hull är plågat av skador och kommer troligen att dala i tabellen under spurten. Preston kommer från oväntad hemmaförlust och det kan troligen fungera som extra tändvätska. Hemmalaget behöver full pott och vinner?

Skrällvarningarna

Stokes försvar är givmilt för dagen

11. Stoke–Cardiff 2

Stoke har inte alls övertygat på sistone och senast saknades flera defensiva spelare. Elva insläppta mål på de fyra senaste matcherna är svaga siffror. Cardiff är svårslaget för dagen och den positiva trenden de senaste veckorna kan hålla i sig mot ett skadedrabbat lag. Betala för tvåan.

Swansea är segerlöst i sju matcher

12. Swansea–Huddersfield X2

m Swansea fick oförtjänt många poäng i början av säsongen. På sistone har det inte gått lika bra och Swansea är segerlöst i de sju senaste matcherna. Huddersfield har bra fighting spirit och har visat bra form på sistone. Ta tidigt med alla tecken.

Londonlaget jagar en kvalplats till högsta ligan

13. Wigan–Millwall 2

Millwall har gjort en bra säsong och är lite oväntat med och kämpar om en kvalplats till Premier League. Man har gjort det bra mot topplag i de senaste omgångarna och Wigan på bortaplan är inget omöjligt uppdrag. Helgardera.