Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Allsvenska topplag givna jackpotspikar

Foto: BILDBYRÅN

Det skrällde friskt förra helgen och Lyons seger över Manchester City sänkte merparten av systemen. Jackpot den här veckan och många kommer luta sig mot Malmö FF och Elfsborg. Toppduon har god segerchans.

ANNONS: Köp en andel i Eskil Hellbergs Stryktipssystem  

ANNONS: Spela Stryktipset med Expressens superexperter 

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång 

Del 2: Ligatabeller 

Bästa spikarna

Nu är det hög tid för tre poäng

6. Motherwell–Hamilton 1

Motherwell vann brons bakom storheterna Celtic och Glasgow Rangers i fjol. Den här säsongen är man segerlöst efter fyra omgångar. En poäng borde varit fler senast och mot Hamilton hoppas fjolårets trea att säsongens första fullträff blir ett faktum.

Elfsborg ångar på och lämnas ogarderat

10. Elfsborg–Östersund 1

Elfsborg ligger på silverplats när serien precis har vänt. Jesper Karlsson har varit en av allsvenskans bästa spelare och toppar skytteligan med nio mål. Hans målaptit har i allra högsta grad bidragit till Elfsborgs 31 poäng. Östersund får det svårt i Borås och ettan lämnas allena.

MFF vann borta trots tidig utvisning – spikas

11. Malmö FF–Falkenberg 1

Trots utvisning på Isaac Kiese Thelin innan tio minuter var spelade vann MFF bortamötet mot Falkenberg. MFF fick sin segersvit på åtta raka trepoängare spräckt senast då man kryssade mot Mjällby. Mot FFF blir det seger.

Skrällvarningarna

Sundsvall ska inte räknas bort på Örjans vall

2. Halmstads BK–Sundsvall x2

HBK får tillbaka spelare och är starkt på Örjans vall. Defensiven är välorganiserad och HBK har släppt in minst mål i superettan. Sundsvall har kunnande att gå i närkamp med Halmstad och lagets styrka är offensiven. Alla tecken kommer med på jackpotkupongen.

Betala tidigt för en bortaskräll

7. St. Mirren–Ross County x2

St. Mirren tippas med tvekan. Ross County är bättre den här säsongen och även om man kommer från säsongens första förlust tyder ingenting på att formen ska vara på nedåtgående. Ross County kan absolut vinna.

Solna-klubben går inte att lita på för dagen

12. AIK–Helsingborgx2

Känslan säger att det ska lossna för AIK inom kort, men jag vill ändå ha en syn av storklubben först. AIK kommer troligen bli väldigt hårt anlitat och överspelat på Stryktipset. Helsingborg vann hemmamötet och reser till huvudstaden med förhoppning om poäng. Gardera!