Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Storvinnarens drag – efter miljonsuccén

Förra lördagens spelade han in 4,4 miljoner kronor på Stryktipset. 

Nu bjuder succémannen Mathias Blomquist på sina bästa drag inför lördagens omgång. 

ANNONS: Spela Stryktipset med SportExpressens superexperter 

Endast tre personer lyckades pricka in tretton rätt under lördagens svårlösta Stryktipsomgång. 

Mannen bakom ett av systemen: Mathias Blomquist, som driver andelssajten ”Vinna Tillsammans”, där han genom åren dragit in flera storvinster på bland annat V75 och V86. 

Vinstnyckeln i lördags? Spika tre matcher i skotska ligan. 

– Jag har varit så less på den skotska ligan sedan den drog i gång för några veckor sedan och började dyka upp på stryktipskupongerna. Varenda omgång har jag åkt på nån skotsk match, så på det här systemet tänkte jag att det får bära eller brista, sa Matte efter vinsten. 

Bjuder på sina drag

Totalt fick tolv andelsköpare dela på 4 405 512 kronor vilket gav 367 126 kronor i vinst per andel. Varje andel kostade 119 kronor. 

Nu bjuder succéspelaren på sina bästa drag inför lördagens Stryktipsomgång – som den här veckan består av en salig blandning av landskamper och matcher i superettan. 

MATTES BÄSTA SPIKFÖRSLAG:

Match 3. Island - England 2:a (67%)

- Erik Hamrén saknar sex av sina tongivande spelare och även om dessa hade varit med hade uppgiften varit tuff. Nu vinner England komfortabelt och även om streckprocenten kommer att stiga på 2:an finns det i skrivande stund ett fint värde. Bombtvåa och troligtvis spik på alla mina kuponger!

MATTES BÄSTA SKRÄLLDRAG: 

Match 5. Estland - Georgien 2:a (33%)

- Det verkar som att Estland ska ställa en 18-årig landslagsdebutant i målet vilket såklart är ett stort frågetecken. Ett Estland som spelat tråkig fotboll och det var längesedan laget gjorde någon glad. Georgien verkar däremot ha lite go i laget och på oddsmarknaden är de solklara favoriter i matchen. När de då är streckade på låga 33% är det bara att banka in 2:an. 

Match 1. Sverige - Frankrike X (27%)

- En tuff uppgift för ”oss” när Frankrike gästar på friends arena. Det är inget snack om att Frankrike är klara favoriter i matchen och i vanlig ordning streckas Sverige för hårt av svenska folket. På hemmaplan är vi dock väldigt svårslagna och jag tycker att det är bra värde i X:et till 27%.  

ANNONS: Här kan du spela med Matte och Expressen experter

ANNONS: Här är länken till Expressens och Mattes lag på Spela Tillsammans   

ANNONS: Spela Stryktipset med SportExpressens superexperter 

FAVORIT I FARA

Match 2. Portugal - Kroatien 1:a (56%)

- Regerande Nations Leauge-mästarna Portugal saknar högst troligt Cristiano Ronaldo vilket alla förstår är ett stort avbräck. Kroatien har också några vassa lirare borta men jag tycker att det här är två jämna lag och en helt oviss match på förhand. Jag utgår från X:et till fina 26% och vid gardering ska även 2:an plitas ner tidigt.