Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stort spelvärde i tyska toppmötet

Foto: TIMGROOTHUIS / BILDBYRÅN

Det är Championship som står för huvudrätten på dagens meny. Vi plockar förrätten från Premier League och efterrätten från tyska cupen. 

Nottingham är kupongens starkaste drag medan Gladbach bjuder på värdespelet till hela 3,36 hemma mot Dortmund.

Dagens bästa spel

Nottingham att vinna.

Odds: 1,94

Nottingham går väldigt starkt i ligaspelet och fortsätter att avancera i tabellen. Luton vann senast mot ett svagt Sheffield, i övrigt är formen tveksam hos gästerna. Tacksam uppgift för Forest.


Trippeln

1. Nottingham att vinna.

Odds: 1,94

2. Mönchengladbach att vinna.

Odds: 3,36

Gladbach tappade ledning till förlust borta mot Leipzig i helgens ligamatch. Dortmund har sett bättre ut sedan tränarbytet, men man har ganska beskedligt motstånd i ligan, värdeetta!

3. Coventry att vinna.

Odds: 2,93

Middlesbrough hade det förtvivlat svårt att komma till målchanser mot Cardiff i helgen. Coventry har visat upp mer kreativitet offensivt och ska ses med goda möjligheter att bärga tre poäng.

Trippelodds: 19,09


Tisdagens övriga heta matcher

Cardiff – Derby 1

Cardiff är otroligt välorganiserat och förtjänade segern mot Middlesbrough i helgen. Återigen saknades skärpan framför mål för att avgöra matchen i ett tidigare skede. Rätt favorit hemma...


Huddersfield – Birmingham 2

Utöver skrällsegern mot Swansea har Huddersfield inte haft mycket att hurra för senaste veckorna. I helgen blev man överkörda mot ett formsvagt Preston. Birmingham däremot imponerade, tvåa!


Millwall – Preston X

Cooper, Leonard, Mahoney och Wallace saknas för hemmalaget. Preston har Bauer, Moult och Rudd borta från spel. Millwall har kryssat fem av sina tio senaste matcher. Krysset gillas till 3,09.


Manchester City – Wolverhampton 1

City var det sämre laget mot West Ham för en gångs skull. Vi räkna med en spelmässigt bättre insats från serieledarna i det här mötet. Jimenez, Podence, Marcal och Boly saknas, etta!


Reading – Blackburn 2

Det är två helt jämna lag där Blackburn är klubben med mer spetskvalité i truppen. I nuläget ligger värdet hos gästerna till 3,00! Trots en hel del skador är det jämnare än oddsen säger.