Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stormötet kan bli låst – värdet finns i underliret

Foto: ALBERTO LINGRIA / REUTERS BILDBYRÅN

Vi kan se fram emot en riktig höjdare när Sverige ställs mot Ryssland i gruppfinal. Rysslands offensiv i andra fasen har visat sig näst intill ostoppbar. 

Det har hjälpt till med att driva upp tempot i matcherna. Sverige behöver springa mot Ryssland om man ska få hål på deras fysiska försvar. 

Över 54,5 mål i matchen finns att hämta till 2,0. En stark favoritdubbel att rikta blickarna mot är Benvento och Benfica. Båda lagen har presterat väldigt stabilt under hösten. Slutligen är det underspelet i den italienska stormatchen som skapar intresse. 

Överspelet på 2,5-linan är klar favorit men Contes Inter har inte haft samma offensiva prägel som tidigare upplagor. Det kan bli en låst tillställning och värdet finns på undersidan.

Ryssland – Sverige 2

Det finns all anledning till optimism för oss svenskar inför mötet efter att ha sett första halvlek mellan Japan-Ryssland. Kan Sverige få fason på sina sanslöst dåliga starter blir det jämnare än vad oddsen säger!

Millwall – Nottingham X

Millwall har varit en rejäl överraskning så här långt i The Championship. Två förluster på sina elva senaste matcher. Tungt nederlag senast för Forrest. Det är två defensivt starka lag som möts. Jag förväntar mig ingen målfest.

Inter – Roma 1

Conte-effekten är ett faktum. Inter toppar Serie A efter 14 omgångar, före Juventus. Barella och Alexis Sanchez saknas hos hemmalaget. Roma kommer från tre raka segrar men motståndet har inte varit på den här nivån.

Nimes – Lyon 2

Det måste komma en reaktion från Lyons sida efter den svaga insatsen senast. Man hade förtvivlat svårt att komma till målchanser mot ett Lille-försvar som sett direkt svagt ut senaste tiden. Nimes håller knappt Ligue 1-klass.

Villarreal – Atletico Madrid 2

Efter en stark säsongsinledning har Villarreals formkurva dalat rejält. En poäng på fem senaste matcherna är allt annat än godkänt. Gästerna har Correa avstängd och Diego Costa skadad. Känns ändå stabilare!

Malaga – Tenerife X

Det krisar både ekonomiskt och på planen för Malaga. Klubben har tre segrar på sina 18 senaste matcher. Offensiven har varit totalt iskall. ”Måstematch” nu mot en bottenkonkurrent i form av Tenerife – vidöppet!

Benevento – Trapani 1

Suveräna Benvento toppar Serie B med hela nio poängs marginal redan. Så som det ser ut spelmässigt kommer man jogga hem förstaplatsen. Trapani vann senast men ska inte räcka till ikväll.

Boavista – Benfica 2

Med uttåget i Champions League finns det ingen anledning till att Benfica skulle vila några spelare ikväll. Boavista skrällde visserligen hemma mot Braga i slutet på oktober men Benfica är nivån över sett till kvalité.