Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stor möjlighet att få hem en 13-rättströja

Inte hunnit plugga på inför Stryktipset? Ingen fara.

I STRYKTIPSPANELEN bjuder landets vassaste spelexperter på sina bästa idéer inför omgången.

Simon ”Dybban” Lindell

Veckans spik

Manchester United ser bra ut och Ten Hag kommer nog fortsätta ställa ut rätt bra elvor på banan även i cuperna. Hemma på Old Trafford har United vunnit tio raka och här är det så klart klasskillnad mot bortasvaga Championship-gänget Reading som dessutom saknar skadade tanken Andy Carroll. Jag hittar skrällar på annat håll och bankspikar. 

Veckans spelvärda

Blackburn ser i vanlig ordning ut att bli rejält överstreckade. Detta trots att de ser rätt risiga ut på plan och att Jon Dahl Tomasson varit flitig med att rotera elvan i cupspelet. Birmingham har inte varit så dåliga som resultatraden säger på slutet och skapat en hel del chanser. Ska inte räknas bort för avancemang. Tvåan ser ut att bli en av de mer spelvärda på kupongen och bör få plats.  

Systemförslaget

1. 1

2. X2

3. 1X2

4. 1X

5. X2

6. 1X2

7. 2

8. 1

9. 1X2

10. 1X

11. X2

12. 1

13. 1

864 rader

ANNONS: Köp en andel i expertens systemförslag

Bengt Sonnert

Veckans spik

FA-cupen och en mer favoritbetonad kupong på lördag. Tottenham har haft en tuff vinter spelmässigt och även om ligan kommer vara prioriterad så behöver Conte ingjuta självförtroende i laget. Jag tror italienaren spelar en relativt bra elva mot ett svagt Preston. Tvåan känns stark och spikas av.  

Veckans spelvärda

Stor möjlighet för en 13-rättströja med många klara favoriter, men jag försöker alltid gå för en hyfsad utdelning och spelvärde. Blackburn har tidigare roterat rejält i cuperna och det bör de fortsätta göra. Kvalplatsen de sitter på är alltför viktig och det borde finnas en god chans för bortalaget Birmingham. Sämre resultat på slutet men det är inte helt rättvisande. Jag ta bort en överstreckad etta och går på X2!

Systemförslaget

1. 1

2. 2

3. 1X2

4. 1X

5. X2

6. 1X

7. X2

8. 1X2

9. 1

10. 1

11. 1X2

12. 1

13. X2

864 rader

ANNONS: Köp en andel i expertens system

Jonas Amrouni

Veckans spik

Jagar man miljoner på helgens kupong är inte United vägen att gå men jag har svårt att se Reading få med sig någonting från den här matchen. Det osar självförtroende om Uniteds trupp för stunden. Reading har haft problem med försvarsspelet i The Championship och det kommer inte att bli lättare på Old Trafford.

Veckans spelvärda

West Bromwich har råd att satsa på cupen då man befinner sig i mitten av tabellen i ligan. Laget har radat upp segrar sedan tränarbytet och visat upp en klar förbättring i grundspelet. Bristol City har visserligen fem raka utan förlust men man har varit det sämre laget i majoriteten av matcherna. Det finns mer spets hos gästerna och håller sig tvåan under 45% är det en spelvärd spik.

Systemförslaget

1. 1

2. 1X2

3. 1

4. 1X2

5. 1X

6. 2

7. 2

8. 1X2

9. 1

10. 1X

11. X2

12. 1X

13. 1 2

864 rader

ANNONS: Köp en andel i systemförslaget 

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Ligafotbollen är tillbaka. Sätter du alla 13 rätt?
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Stryktipset