Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

SportExpressen erbjuder landets bästa spelservice

Foto: DANIELE MASCOLO / BILDBYRÅN

Spelvärlden är en djungel. 

SportExpressen jobbar därför stenhårt för att erbjuda världens vassaste spelservice.  

Varje vecka bjuder våra sylvassa experter på tips i världsklass inför Stryktipset och Europatipset. 

ANNONS: KÖP ANDELAR I VÅRA EXPERTERS SUPERSYSTEM INFÖR STRYKTIPSET OCH EUROPATIPSET 

SportExpressen har alltid satsat stenhårt på att erbjuda Sveriges vassaste speltips – men har den senaste tiden trappat upp bevakningen ytterligare till de största spelformerna. 

Sveriges bästa spelexperter bjuder på vassa tips hela veckan – och när helgen närmar sig ökar vi. Eller vad sägs som följande: 

UNIK STRYKTIPSANALYS MED PROFFSET

■ Varje fredag bjuder SportExpressens senaste nyförvärv, spelproffset Simon ”Dybban” Lindell, på en helt unik analys av lördagens Stryktipsomgång. Måsteläsning för alla Stryktipsspelare! 

– Jag tror jag har haft tretton rätt fler gånger än någon annan i Sverige, hälsar SportExpressens nye expert. 

ANNONS: HÄR KAN NI KÖPA ANDELAR I STRYKTIPSET MED VÅRA SYLVASSA EXPERTER 

NY STRYKTIPSPODD PÅ SPORTEXPRESSEN 

■ I Sveriges största Stryktipspodd avhandlar landets vassaste spelproffs veckans omgång och bjuder på de bästa tipsen i jakten på miljonerna. I podden medverkar bland annat spelproffsen Bengt Sonnert och Simon ”Dybban” Lindell. 

NY SPELKRÖNIKA MED NIKLAS BORG

■ Sveriges vassaste spelpenna är tillbaka. Varje lördag bjuder spelproffset Niklas Borg bjuda på analyser och initierade tips inför Stryktipset och helgens hetaste fotbollsmatcher i sin nya lördagskrönika. 

ANNONS: HÄR KAN NI KÖPA ANDELAR I STRYKTIPSET MED VÅRA SYLVASSA EXPERTER 

UPPSNACK INFÖR STRYKTIPSET MED AMROUNI

■ Behöver du hjälp med dina sista tecken på Stryktipskupongen? Varje lördag klockan 15 kan du chatta med Stryktipsexperten Jonas Amrouni inför spelstopp. Amrouni svarar på dina frågor, analyserar startelvor, ändringar i streckprocent och ger dig all viktig info du behöver i sista stund!

STORSATSNING ÄVEN PÅ EUROPATIPSET OCH TOPPTIPSET

■ Simon ”Dybban” Lindell, Jonas Amrouni och Johan Meijer har järnkoll på fotbollen i de största europeiska ligorna. På onsdagar och söndagar är det extra stort fokus på Europatipset – men hela veckan får ni även matiga genomgångar av Topptipset. 

ANNONS: HÄR KAN NI SPELA KÖPA ANDELAR I EUROPATIPSET MED VÅRA SYLVASSA EXPERTER 

RYGGA EXPERTENS SYSTEMFÖRSLAG MED NYA WIDGETEN

■ Inför Stryktipset, Europatipset och Topptipset kan du genom ett klick ta rygg på våra experters systemförslag. Längst ner i tipsartiklarna finns nämligen dagens systemförslag ifyllt. Klicka på ”lämna in” och kopiera därmed det vassa förslaget – eller gör själv egna småjusteringar innan du lämnar in kupongen. 

ANNONS: KÖP ANDELAR I VÅRA EXPERTERS SUPERSYSTEM INFÖR STRYKTIPSET OCH EUROPATIPSET Spelar du för mycket? Så stänger du av dig själv!

I och med den nya spellagen kan du stänga av dig själv från samtliga licensierade spelbolag på endast ett par minuter. Så här stänger du av dig själv om du känner du har problem med ditt spelande. 

Gå in på www.spelpaus.se och välj om du vill stänga av dig själv på en till tolv månaders tid. Därefter loggar du in med mobilt bank-id och godkänner.