Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spelvärt odds på urstarkt hemmalag

Foto: ALBERT GEA / BILDBYRÅN

Det är inte det bästa utbudet vi bjuds på under fredagen men jag tror mig ha hittat några odds sticker ut på marknaden!

Dagens bästa spel

Espanyol att vinna.

Odds: 1,60

Serieledande Espanyol tar emot Cartagena som befinner sig på den undre halvan av tabellen. Espanyols hemmafacit den här säsongen är 15-2-2 med målskillnaden 40–9. Etta!


Trippeln

1. Espanyol att vinna.

Odds: 1,60

2. St. Patrick’s att vinna

Odds: 1,92

Gästerna har redan droppat lite sedan oddssläppet. St. Patrick’s har en mördande inbördesstatistik mot Drogheda. Även formen talar för bortalaget. Spelvärd tvåa ner till 1,80.

3. Lindome att vinna.

Odds: 2,58

Utsikten kommer från två raka förluster där man inte lyckats med konsten att göra mål. När lagen möttes förra säsongen vann blev det 2–2 och 1–0 i Lindomes favör. Värdet ligger i ettan.

Trippelodds: 7,92


Tips till fredagens övriga heta matcher

Vejle – Odense 2

Klubbarna har redan mötts tre gånger den här säsongen och det har varit jämna matcher. Odenses tränare har gått ut med att man ska vara mer aggressiva den här gången. Värdetvåa.


Kolding – Hobro 1

Gästande Hobro kommer in till mötet med en förlustfri svit på fem raka matcher. Det blir en duell mellan målsprutorna Drost och Hvilsom. Det känns helt öppet inför. Korrekta odds.


Pacos Ferreira – Gil Vicente 1

Pacos är klar favorit men det är inget lag som radar upp segrar. Pacos har heller inget att spela för medan Gil Vicente behöver plocka någon poäng till för att kunna vara helt säker på nytt kontrakt.


Newcastle – Manchester City 2

Svårbedömd match då City redan säkrat ligaguldet. Det som talar för City är att bänkspelarna som vill visa upp sig håller en otroligt hög nivå. Newcastle saknar flera nyckelspelare. Svagt odds odds...


Braga – Moreirense 1

Braga är segerlösa i sina fyra senaste matcher. Klubben har halkat efter i bottenstriden och har redan säkrat fjärdeplatsen. Moreirense spelar för att nå Europa nästa säsong. Favorit i fara!