Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spännande kupong utan givna favoriter

Foto: CATHERINE IVILL / REUTERS BILDBYRÅN

Vi har en spännande kupong framför oss utan givna favoriter.

Southampton är en stark idé som behöver vända på den negativa trenden mot ett skadedrabbat Sheffield.

ANNONS: Här kan du ta rygg på expertens 64-raderssystem  

Spiken

Southampton

Sheffield ligger hopplöst sist i tabellen och även om det blev seger senast så var det ingen övertygande insats. Southampton har bättre spelare på i princip varje position.

Skrällen

Wolverhampton

Det här är förutsatt att Grealish inte kommer till spel för Aston Villa. Det finns nog ingen spelare i Premier League som betyder mer för sitt lag. Han ligger bakom i princip allt offensivt. Wolverhampton har en hög högsta nivå, tyvärr har vi inte fått se den speciellt ofta den här säsongen. Värdet ligger helt klart i bortasidan på raden.

ANNONS: Här kan du ta rygg på expertens 64-raderssystem  

Match för match 

1. Aston Villa – Wolverhampton 2

Efter insatsen mot Sheffield United i veckan kan vi konstatera att det finns nog ingen spelare i Premier League som betyder mer för sitt lag än Jack Grealish. Om han kommer till start ska Villa vara klar favorit, om inte så ska fler tecken med på kupongen. I nuläget är han tveksam till spel. Wolves saknar fortsatt Podence, Jimenez och Marcal. Följ skadeläget fram till avspark!

2. Brighton – Leicester 2

Det är svårt att veta vad man ska göra med Brighton egentligen. Laget bjuder på historiska siffror vad gäller ineffektivitet. Det ska inte gå att missa så mycket chanser som laget gör. Senast kändes bara som att laget omfamnat rollen som laget som missar då man brände två straffar mot West Bromwich. Brighton kan vara ett intressant skrälldrag på kupongen tidigt.

3. Sheffield United – Southampton 2

Det är två skadedrabbade lag som möts på Bramall Lane. Sheffield kommer från en viktig seger för att hålla hoppet om nytt kontrakt vid liv. McGoldrick klev återigen fram som matchvinnare, han har varit en av få ljusglimtar för The Blades den här säsongen. Saints tycks ha kollapsat helt mentalt efter 9-0-förlusten mot United. Ettan får tipset.

4. Bristol City – Queens PR 2

Bristol City har fortsatt långtidsskadade Baker, Walsh och Weimann borta. Dasilva, Adelakun och O’Dowda är uppsatta som frågetecken inför mötet. Bristol förlorade knappt mot Bournemouth efter att ha bortabesegrat Swansea och Middlesbrough. Formen är på uppgång för hemmalaget, men man ställs också mot ett QPR som sett klart bättre ut sedan årsskiftet.

5. Coventry – Derby 2

Coventry producerar inte lika mycket mål framåt längre vilket haft negativ effekt på deras poängskörd senaste veckorna. Nu ställs man mot ett försvarsstarkt Derby som behöver poäng i bottenstriden. Efter en svag inledningen på säsongen har Derby gått ganska starkt och jämför man startelvor har gästerna ett klart bättre lag. Bortasidan känns högintressant!

6. Millwall – Blackburn X

Blackburn såg uddlösa ut i matchen mot Reading i veckan. Trots stort bollinnehav under andra halvlek kom man knappt till några lägen alls. Millwall är väldigt försvarsstarka och trygga i sina defensiva positioner. Mycket talar för att vi får se en målsnål tillställning. Millwall ska vara favorit på hemmaplan men krysset ligger nära till hands, gardera.

7. Reading – Sheffield Wednesday 1

Reading är en favorit som kommer dra väldigt mycket spel till sig. Reading spelar en väldigt trevlig fotboll att titta på som åskådare men den är inte alltid vägvinnande. Sheffield befinner sig i desperat poängbehov. Gästerna är kanske inte det roligaste laget att hålla i handen men tvåan är onekligen en tänkbar kupongrensare som är värd att ta med åtminstone.

8. Swansea – Middlesbrough 1

Swansea har gått riktigt starkt i ligan och sitter nu i förarsätet för att ta en direktplats till Premier League. Att plocka in mittfältaren Hourihane från Aston Villa har visat sig vara ett genidrag då han svarat för fyra mål på åtta matcher. Gästerna har visat gryende form och är med i kampen om playoff. Blir ettan överstreckad kan det vara värt att blicka mot garderingar.