"Slaktarn" träder fram: Aldrig varit en smart pokerspelare

Publicerad
Uppdaterad
Svenske spelaren "Slaktarn" dök i våras upp och dominerade de allra högsta borden online.
I en stor intervju med den svenska tidningen Poker Magagazine berättar han nu sin historia.
- Jag har väl aldrig varit en direkt smart pokerspelare, säger han.
Han dök upp med dunder och brak i våras och gjorde stor succé online.
Han dominerade stort på de allra högsta borden och alla pratade om honom, Slaktarn.
Ryktena har varit många om vem han egentligen är.
Nu berättar han själv om vem han är och om sin pokerhistoria.
- Jag har väl aldrig direkt varit en smart pokerspelare. Jag vill alltid spela högt, och då får man ta skott, säger Slaktarn, som vill förbli anonym till Pokermagazine.se.

Varit pank flera gånger

Flera gånger har han varit "gul", eller pank, men har tack vare lån och sponsring från andra pokerspelare sluppit börja om på de lägre nivåerna.
Han har i flera år bott hos sin farmor, men nu är han tillbaka hemma hos föräldrarna igen.
Nu berättar han hur allt började.
- Jag började spela poker när jag var 18 och mitt första konto var på 24hPoker. Först prövade jag fixed limit på låga nivåer, 1-2. Det gick mycket upp och ned, men totalt har det varit svårt att vinna där. Egentligen vill jag inte tala om den sajten, det är mycket setups där, berättar han för PokerMagazine.se.

Tillbaka igen

I våras hade han förlorat allt igen, var helt utan pengar och dessutom skuldsatt.
Men trots det är han redan tillbaka på de högsta nivåerna.
- Jag började med 10 000 dollar på Full Tilt och spelade heads-up Omaha på nivån 200-400. Det gick bra, jag vann 40 k heads-up. Sedan satte jag mig på två sexmannabord och byggde upp mig till 100 k, berättar Slaktarn för PokerMagazine.se.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag