Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Skadedrabbat motstånd – given etta på Djurgården

Foto: PÄR OLERT / BILDBYRÅN

Hösten har etablerat sig på allvar när vi börjar få veckoomgångar från storligorna.

Allsvenskan kör dessutom en sällsynt ”dubbelvecka” där det finns högintressanta matcher för både toppstriden och bottenstriden. 

Djurgården förväntas ta en komfortabel hemmaseger mot Falkenberg medan Sundsvall har en tuff uppgift borta mot Kalmar. 

Vi ser spelvärde i skrällmöjligheter hos ramstarka Sheffield W hemma mot ett skakat Everton. Ettan finns att hämta till fina 4,50!

Djurgården – Falkenberg 1

Djurgården körde över Sundsvall på bortaplan förra omgången och återtog kommandot i guldstriden. Falkenberg saknar Mathisen, Johansson och Joza. Tunga tapp för gästerna, given etta!

Kalmar FF – Sundsvall 1

Sundsvall förlorar en viktig kugge i backlinjen när Björkander är avstängd. Hemmalaget saknar Magnusson. Otroligt viktig match för Sundsvall om hoppet om nytt kontrakt ska leva vidare...

GAIS – Örgryte 2

Örgryte är uppsatta som favoriter i derbyt och det går väl att köpa då GAIS befunnit sig i fritt fall under sommaren. Gästerna saknar dock både Lindström och Tähti pga avstängningar. Värde på hemmasidan?

Varberg – Jönköping X

I nuläget är det fyra lag det handlar om uppe i toppen, det här är en direkt seriefinal men en förlust kan få ödesdigra konsekvenser. Det kan påverka inställningen! Varberg saknar Beqaj i startelvan.

Arsenal – Nottingham 1

Arsenal hade match både torsdag och söndag, nu spelar man igen bara två dagar senare. Räkna med att få se en hel del nya unga namn i startelvan. Det borde räcka till seger ändå men oddset lockar inte.

Sheffield W – Everton 1

Det är ett pressat Everton efter hemmaförlusten mot Sheffield. Anfallsspelet fungerar inte alls i den utsträckningen man vill. Gästerna saknar Lossl, Gbamin och Andre Gomes. Skrällpotential i hemmasegern.

Barcelona – Villarreal 1

Barcelona gjorde en direkt svag insats mot Granda i helgen medan Villarreal övertygade och tog en efterlängtad seger på hemmaplan. Nu är frågan när Messi är redo för att spela 90 minuter igen för Barcelona.

Brescia – Juventus 2

Juventus är fortfarande obesegrade den här säsongen. Det är väldigt lite som talar för att Brescia ska bryta den trenden. Gästerna saknar visserligen De Sciglio, Douglas Costa och Chiellini men man har en enorm bredd.

BANKEN

Djurgården 1

Djurgården roterade mot Sundsvall men vann ändå med 1-4 borta och siffrorna var i underkant. Falkenberg har viktigare matcher framför sig i bottenstriden.