Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Seriens bästa försvar – en stark tvåa

Öster är dagens bästa spel
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Fullt fokus på Superettan på dagens kupong 

där dagens bästa spel hämtas från Öster mot AFC.

Dagens bästa spel

Öster att vinna.

Odds: 2,03

Öster har inte fått målskyttet att lossna den här säsongen trots bra spel. Här står man inför en passande uppgift mot ett Eskilstuna som saknar både Takahasi och Tihi i truppen till matchen.

ANNONS: Lämna in expertens spel 

Matchlista

Brage – Örgryte 1

Brage hade gått riktigt starkt senaste matcherna innan förlusten mot serieledande Landskrona. Liljestrand och Lundin är borta för hemmalaget. Örgryte är svåra att göra mål på, avslag.

Norrby – Värnamo 2

Trean mot fyran i tabellen. Värnamo kan gå upp i serieledning vid en seger. Gästerna har visat upp seriens överlägset bästa försvar med endast fyra insläppta mål på nio matcher i ligan.

Jönköping Södra – Gais 1

Jönköping får klara sig utan avstängde Kwakwa medan Gais har Ousou borta från spel. Gästerna har inte imponerat spelmässigt. Jönköping visar god form men oddset 1,73 gränsar till spelbart.

Vasalund – Landskrona 2

Landskrona har sprungit bättre än vad laget borde sett till statistiken. Det är också anledningen till varför man står i så pass höga odds varje match. Jag tycker ändå att värdet ligger i tvåan.


ANNONS: Lämna in expertens spel