Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Seriens bästa försvar – en stark tvåa

Öster är dagens bästa spel
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Fullt fokus på Superettan på dagens kupong 

där dagens bästa spel hämtas från Öster mot AFC.

Dagens bästa spel

Öster att vinna.

Odds: 2,03

Öster har inte fått målskyttet att lossna den här säsongen trots bra spel. Här står man inför en passande uppgift mot ett Eskilstuna som saknar både Takahasi och Tihi i truppen till matchen.

ANNONS: Lämna in expertens spel 

Matchlista

Brage – Örgryte 1

Brage hade gått riktigt starkt senaste matcherna innan förlusten mot serieledande Landskrona. Liljestrand och Lundin är borta för hemmalaget. Örgryte är svåra att göra mål på, avslag.

Norrby – Värnamo 2

Trean mot fyran i tabellen. Värnamo kan gå upp i serieledning vid en seger. Gästerna har visat upp seriens överlägset bästa försvar med endast fyra insläppta mål på nio matcher i ligan.

Jönköping Södra – Gais 1

Jönköping får klara sig utan avstängde Kwakwa medan Gais har Ousou borta från spel. Gästerna har inte imponerat spelmässigt. Jönköping visar god form men oddset 1,73 gränsar till spelbart.

Vasalund – Landskrona 2

Landskrona har sprungit bättre än vad laget borde sett till statistiken. Det är också anledningen till varför man står i så pass höga odds varje match. Jag tycker ändå att värdet ligger i tvåan.


ANNONS: Lämna in expertens spel