Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sena fotbollstips: 2,04 på ett draw no bet-spel

Valencia är formstarkt och tilldöms goda chanser i bortamötet med Málaga.Foto: Jose Miguel Fernandez De Velasco

FOTBOLLSTIPS I SISTA STUND...

...med JIMMY EWERTSSON, expert på Youbetsmart.se, som plockar ut måndagens säkra, dagens drag och vad du ska tänka på.

DAGENS SÄKRA:
Maccabi Tel Aviv-Hapoel Tel Aviv

Snålt utbud denna måndag, men vi inleder med att slå ner spaden i Israel där vi finner ett derby mellan Maccabi Tel Aviv och Hapoel Tel Aviv.

Maccabi Tel Aviv toppar ligan och har möjlighet att rycka till sig ett fyrapoängsförsprång efter Kiryat Shmonas förlust mot Jerusalem i går. Maccabi, som har gjort flest mål i ligan och släppt in minst, är i gott slag och har inte släppt in ett enda mål sedan mitten av december.

Samtidigt har lokalrivalen Hapoel Tel Aviv det tungt och återfinns i botten av tabellen, fyra från slutet. Det här bör Maccabi Tel Aviv vinna. Ettan finns till 1,48.

 

DAGENS DRAG:
Málaga-Valencia

Viktiga poäng står på spel i Andalusien när formstarka Valencia gästar Málaga på La Rosaleda. Málaga har tappat form efter den fina hösten och har ännu inte inkasserat 2015 års första seger. Dessutom tappade man nyligen Gabriel Antunes, som gått till Dynamo Kiev.

Desto positivare tongångar är det i Valencia som är i fin form och som slog Sevilla, konkurrenten i kampen om Europaplatserna, med 3-1 senast. Valencia har inte förlorat i ligan sedan slutet av november och har inkasserat fem segrar på de sex senaste, där bland annat Real Madrid besegrats. Men Valencia måste höja sig på bortaplan för att på allvar kunna utmana om en Champions League-plats.

Valencia är i grunden ett betydligt bättre lag än Málaga och bör ha goda möjligheter här. Valencia draw no bet finns till 2,04, men Los Chés mindre imponerande bortasvit gör att jag håller ner insatsen.

 

ATT TÄNKA PÅ:
Le Havre-Valenciennes

Tuff match i mittenskiktet av Ligue 2 mellan två formsvaga lag som kommer allt närmare nedflyttningsstriden. Le Havre har inte vunnit sedan oktober och Valenciennes har förlorat de fyra senaste.

Inget lag kliver alltså in i den här matchen med något särskilt stort självförtroende. Rädslan för att förlora kan göra det här till en låst match, men alla de tre senaste mötena lagen emellan har gått över 2,5-målslinan och i höstas vann Le Havre med klara 4-0 på Stade du Hainaut. Valenciennes har dessutom gått över samma lina i tre av de fyra senaste matcherna.

När över 2,5 mål erbjuds till så höga odds som 2,50 är det värt att prova en slant.

 

Av Jimmy Ewertsson/Youbetsmart.se