Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Så ska spelarna få tillbaka sina pengar

Blanca Gaming, operatören bakom spelbolagen Absolute Poker och Ultimate Bet, har lämnat in en plan till det amerikanska justitiedepartementet om hur de ska betala tillbaka frysta tillgångar till sina spelare.
- Den främsta angelägenheten har varit och är fortfarande att drabbade spelare ska återbetalas, säger Kahnawake Gaming Commission i ett pressmeddelande.
Blanca Gaming är licensierade hos KGC, Kahnawake Gaming Commission, och är operatören bakom Absolute Poker och Ultimate Bet; spelbolagen som är ständigt aktuella och återkommande i svallvågorna från Black Friday. KGC säger nu i ett pressmeddelande att Blanca Gaming nu har lämnat in en plan till det amerikanska justitiedepartementet om hur de ska betala tillbaka frysta tillgångar till samtliga spelare hos båda operatörerna.

"Drabbade spelare ska återbetalas"

Nu återstår det att lösningen de kommit fram till presenteras för och godkänns av åklagarmyndigheten i Southern District of New York. I ett pressmeddelande betonar KGC vikten av att betala tillbaka alla medel omedelbart.
- Kommissionens främsta angelägenhet har varit och är fortfarande att drabbade spelare ska återbetalas och att detta sker så snabbt som möjligt samt att vi har begärt att alla inblandade parter slutför dessa diskussioner snarast.
Efter Black Friday var PokerStars snabba med att betala ut sina spelares frysta tillgångar, medan spelare med konton hos Absolute Poker, Ultimate Bet och Full Tilt poker fortsatt väntar på utbetalningar.


Daniel Jacobsson

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!