Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rosenborg får det tufft på bortaplan

Foto: MARIUS SIMENSEN / BILDBYRÅN NORWAY

Spelstopp: 20.44

Spelexpert: Johan Meijer

1. Dinamo Zagreb–Rosenborg 1

Dinamo Zagreb gick långt i Europa League förra säsongen och har bra chans att ta sig till CL-gruppspelet. Har en klasspelare i Dani Olmo. Rosenborg är i bra form, men får svårt här. Stark etta.

2. Olympiakos–Krasnodar 1

Olympiakos är utan insläppt mål efter fyra kvalmatcher och ser mycket välorganiserat ut. Svensklaget Krasnodar skrällde mot Porto och Olympiakos lär inte underskatta motståndet. Knapp etta.

3. Young Boys–Crvena Zvezda 1

Young Boys har tappat nyckelspelarna Sow och Mbabu. Spielmann ny på skadelistan. Röda Stjärnan åker till Bern utan flera viktiga spelare. Young Boys får tveklöst tipset på konstgräset.

4. Cardiff–Huddersfield 1

Cardiff svarade för ett rejält bottennapp mot Reading. På hemmaplan är man alltid mycket starkt. Har ? för Paterson och Pack. Huddersfield har nyligen sparkat managern Siewert. Svårbedömt.

5. Charlton–Nottingham 2

Nykomlingen Charlton har öppnat starkt och är med i toppen. Har dock brister i defensiven. Storsatsande Nottingham tog första trepoängaren i ligan senast och har hög kapacitet. Vidöppen match.

6. Fulham–Millwall 1

Fulham imponerade mot Huddersfield och har hög kapacitet med offensiv spets i Cavaleiro, Mitrovic och Knockaert. Millwall fick slita för segern i helgen (rött kort). Wallace avstängd.

7. Leeds–Brentford 1

Leeds har stark trupp och var överlägset Wigan senast. Anfallaren Bamford kommer göra många mål om han får vara skadefri. Brentford har inte fått spelet att stämma. Bra uppgift för Leeds.

8. Queens PR–Swansea X

QPR hade mycket boll men var ineffektivt mot Bristol. Kanske gör ändringar på offensiva positioner. Swansea fick yttern Dyer skadad senast. Obesegrat under nye managern Cooper. Varsin poäng?

SYSTEMFÖRSLAGET

1. Dinamo Zagreb–Rosenborg 1

2. Olympiakos–Krasnodar 1x

3. Young Boys–Crvena Zvezda 1x

4. Cardiff–Huddersfield 1x2

5. Charlton–Nottingham 1x2

6. Fulham–Millwall 1

7. Leeds–Brentford 1x

8. Queens PR–Swansea 1x

144 rader