Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Roma vinner kejsarderbyt

IFK Norrköping spikas.
Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN

Det börjar dra ihop sig i Allsvenskan. 

Det är den tiden på året när matcherna börjar betyda mer och mer. 

Dagens bästa spel landar på ett av seriens formstarkaste lag.

Dagens bästa spel

IFK Norrköping – Varberg 1

Odds: 1,65

Nyman är tveksam till spel efter sin skada mot Örebro. Varberg får tillbaka Matthews efter avstängning. Norrköping är det bättre laget och formkurvan pekar spikrakt uppåt för Peking. Ettan plockas.

ANNONS: Lämna in expertens bästa spelförslag

Matchlistan

Southampton – Wolverhampton 2

Armstrong och Stephens är borta för Saints. Wolves får klara sig utan Ait Nouri, Bueno, Jonny, Mosquera och Neto. Saints har en spelstil som passar Wolves väldigt bra. Fel favorit för mig.

Mjällby – Elfsborg X

Elfsborg har viktige Johan Larsson avstängd i backlinjen. Efter två raka förluster ställs man mot ett av seriens bästa defensiva lag. Mjällby har hållit nollan i sex(!) raka matcher. Kryssläge?

Östersund – Djurgården 2

Östersund sprattlade till mot Elfsborg men spelmässigt var man det sämre laget även i den matchen. Djurgården behöver vinna men vi sätter frågetecken kring deras defensiv. Överspelet gillas!

Empoli – Bologna 1

Empoli tog en viktig seger borta mot Cagliari förra omgången. Bolognas försvarsspel påminner om en schweizerost. Det är ihåligt överallt. Empoli ska ha goda möjligheter till att tre poäng.

Arsenal – Tottenham 2

Vi får börja kalla det här för ångestderbyt snarare än North London Derby. Båda klubbarna befinner sig under en enorm press då resultaten och spelet uteblivit. Arsenal är för stor favorit här.

Häcken – Hammarby 2

Supertalangen Swedberg är osäker till spel med sjukdom för Hammarby. Khalili  saknas sedan tidigare med en skada. Hammarby har visat bättre form och får också utgångstipset, borde vara favorit.

Lazio – Roma 2

Det är två klubbar som vänt blad under sommaren med nya tränare. Roma har fått betydligt bättre utdelning med Mourinho än vad Lazio fått med Sarri. Baserat på vad jag sett gillar jag Roma.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Få 100 kr i bonus – bli kund och spela på sport!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset