Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Rätt läge för Skatorna att hacka hål på United

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG

SportExpressens spelkrönikör Niklas Borg är en av landets vassaste spelproffs.

Nu kan ni varje helg ta del av BORGS HELGTRIPPEL – som publiceras på lördagar.

Blackburn trotsar statistiken igen!

Birmingham har en helt okej högstanivå, men alldeles för låg lägstanivå. Det här spelet blandar man i sina matcher vare sig det är hemma eller borta. Gått skapligt och ska inte behöva bli involverade i bottenstriden. Ja, Blackburn har överpresterat enligt matchstatistiken och ja, de är vingliga på bortaplan. Men nu ligger man femma och en mindre spelad med åtta omgångar kvar. Klart man vill ha Play Off-platsen! Här går man för tre poäng.

Spelar Blackburn nollboll (0) till 2,12 (insatsen tillbaka vid oavgjort, ger då 1,00 i kombinationsspel).

Nej, spikar inte på tipset då streckfördelningen på lördagsmorgonen är skev och bortalaget rejält överstreckade. Men varför inte om strecken jämnar till sig efter 15.00.

Spelstopp: lördag, 16.00.

Cadiz hemmatrivsel avgör!

Två lag som går ganska okej, men riskerar ändå att åka ur LaLiga. Bara två poäng ner till fel sida strecket för båda. Cadiz spelat upp sig och har 3-1-0 på fyra sista. På hemmaplan är man än mer trygga med 4-6-0 på sina tio senaste hemmamatcher. Klassiska Sevilla går som en grävling i ligan, ny tränare och bara en seger på sina tio senaste bortamatcher. Däremot har man tagit sig till kvartsfinal i Europa League (möter Man Utd borta 13 april)! Så kompetensen finns och är väl därför marknaden bjuder på fint odds på hemmalaget.

Spelar Cadiz nollboll (0) till 2,28 (insatsen tillbaka vid oavgjort, ger då 1,00 i kombinationsspel).

Spelstopp: lördag, 18.30. 

Newcastle tar sig upp på topp 4!

Newcastle hade en ganska lång rad segerlösa matcher för att vara ett topplag. Nu är man tillbaka på banan efter två lätta segrar (Nottingham och Wolves). Är trygga på St James’ Park med bara en förlust (Liverpool, efter förödande första kvart och rött kort tidigt). Minns ni Manchester Utd’s senaste bortamatch i ligan? 0-7 mot Pool! Minns ni deras senaste hemmamatch? Casemiro tog en klumpigt rött tidigt mot Southampton och man ska vara nöjda med 0-0. Visst, man har tagit sig vidare i EL och FA Cupen (vände 0-1 till 3-1 sista kvarten e två röda för Fulham), men tätt matchande med samma gubbar och många på landslagsuppdrag. Rätt läge för Skatorna att hacka hål på MU!

Spelar Newcastle -0.25 (halva insatsen tillbaka vid kryss) till 2,06. 

Spelstopp: söndag, 17.30.

Helgtrippeln

Blackburn (0/Dnb) 2,12

Cadiz nollboll (0/Dnb) 2,28

Newcastle -0.25 2,06


Trippelodds: 9,96

STRYKTIPSET senaste nytt

Jackpott 13 miljoner på Stryket. Europatipset har 6 millar på söndag.

Stormatch, men utanför kupongen. City tar sig an Pool 13.30 som en mustigare lunch till förberedelserna av 16.00-passet.

Oddsändringar PL: Chelsea går ner en del. Mest oddsdropp har vi på Crystal Palace (Roy H är tillbaka som räddande ängel..?). Lite upp på Bournemouth mot Fulham. 

Oddsändringar i Championship: West Brom har stigit rejält på morgonen och är nu rejält överstreckade mot Millwall. Låg streckfördelning på krysset i Walesderbyt Cardiff – Swansea.

Notera att oddsen fortsätter ändras under dagen och efter lagen släpps 15.00 får man indikationer på ev problem i startelvan.

Veckans Favoritspik: Match 4, Brighton 1:a.

Veckans Chansspik: Match 3, Bournemouth 1:a.

Skrällgarderingen: Match 13, Wigan – QPR X2.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Få 100 kr i bonus – bli kund och spela på sport!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset