Proffsets jättesuccé: Drog in ny storvinst

Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Foto: CATHERINE IVILL / REUTERS BILDBYRÅN

SportExpressens spelproffs Simon ”Dybban” Lindell är glödhet. 

Under onsdagens svårlösta Europatipsomgång fixade han tretton rätt. 

Och en totalvinst på 472 690 kronor. 

– Det är alltid härligt med storvinster, säger han. 

ANNONS: Spela med ”Dybban” och Expressens experter 

Med en jackpot i potten var det bäddat för stort spelvärde på Europatips under söndagen. En omgång som också blev svårlöst. Bland annat efter att Fulham skrällt mot Everton och Manchester United överraskande tappat poäng mot West Bromwich. 

Då visade SportExpressens Simon ”Dybban” Lindell vart skåpet ska stå – och löste tretton rätt på sitt andelsspel hos VinnaTillsammans. 

Totalvinst: 472 690 kronor. Vinst per andel: 47 269 kronor, där varje andel kostade 642 kronor. 

– Jag har en förkärlek till söndagens Europatips som brukar bjuda på fint spelvärde och med en stor jackpott på det fanns det bra känsla. Mina första spikar var Arsenal och Inter som var nyckeln mot 13. Att lågt streckade Fulham och Osasuna, där jag rekade båda i min analys på Expressen, gick och vann gjorde inte heller ont, säger ”Dybban”. 

ANNONS: Spela med ”Dybban” och Expressens experter 

Tidiga tipset: ”En favorit i fara” 

Kan du bjuda på något tidigt tips inför onsdagens Europatipsomgång? 

– Det är svårt att komma med några klockrena analyser så här långt i förväg, men på onsdagens Europatips ser jag att Levante streckas väldigt lågt hemma mot Atlético Madrid. Atlético, som faktiskt blev smått utspelade i första halvlek hemma mot Celta Vigo senast och i stort sett aldrig tar några enkla segrar på bortaplan, är en favorit i fara.