Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pressat Leksand ett bra spel till högt odds

Foto: DANIEL ERIKSSON / BILDBYRÅN

Det är hockey blandat med Champions League-kvartsfinaler på kvällens utbud. Jag gillar oddset på Manchester City och gillar skrälloddset på ett pressat Leksand.

Dagens bästa spel

Manchester City att vinna.

Odds: 1,67

Trots att City inte gick att känna igen i det första mötet går det inte att gå ifrån att man var det bättre laget och vann matchen. Om gästerna spelar efter sin nivå ska det räcka till seger även i kväll.


Trippeln

1. Manchester City att vinna.

Odds: 1,67

2. Vallecano att vinna.

Odds: 1,87

Genom en stark avslutning med fyra segrar på fem senaste har Vallecano klamrat sig upp på en play off-plats. Spelare för spelare är Vallecano ett bättre lag och till 1,87 gillas ettan.

3. Leksand att vinna.

Odds: 3,00

Det är vinna eller försvinna som gäller för Leksand nu efter att Örebro kopplat greppet om matchserien med en 2-0-ledning. Leksand får det svårt att hämta in 0–3. Oddset gillas på tvåan.

Trippelodds: 9,36


Matchlistan

Färjestad – Växjö 2

Kort vila, i skrivande stund har inte den tredje matchen spelats i matchserien. Överlag har Växjö en bättre defensiv att luta sig mot och har varit jämnare i sina prestationer under säsongen, svag tvåa.


Frölunda – Rögle 2

Precis som i Karlstad är det två matcher inom loppet av ett dygn som ska spelas. Frölunda har rutin av den här typen av sammanhang men Rögle har visat sig vara ett bättre lag, känns öppet inför.


Luleå – Skellefteå 2

Precis som väntat är det här en jämn matchserie som påminner mer om ett taktiskt schackspel än öppet hockey. Skellefteå har flera spetsspelare offensivt vilket jag tror blir avgörande.


Björklöven – Karlskoga 2

Björklöven gick ifrån till 3–2 i matcher under måndagen då man vann med 5–4 i en återigen jämn match. Fem mål inom loppet av tio minuter i mittenperioden avgjorde matchen. Stinker sju matcher.


Liverpool – Real Madrid 1

Liverpool såg blekt ut i första mötet i Madrid. Det var passivt och försvarsspelet hamnade snett på det gång på gång. Hemmalaget kan bättre och ska vara favorit på Anfield, öppet.