Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Perfekt vinstläge för Fiorentina nu

Foto: JENNIFER LORENZINI / BILDBYRÅN

Skrällvarning i flera av stormatcherna hämtade från cupspelet!

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag på 288 rader

Spiken

Lecce

Matchen lottas med 69% chans på ettan.

Skrällen

Fiorentina

Napoli har flera nyckelspelare borta och senast fick Insigne kliva av skadad. Han är nu osäker till spel. Koulibaly saknas i backlinjen och den snabbe anfallaren Lozano är tveksam till spel. Perfekt läge för Fiorentina.

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag på 64 rader

Match för match

1. Liverpool – Arsenal 2

Liverpool fick sin önskan igenom när den här matchen flyttades. Mané och Salah saknas fortsatt för Liverpool. Arsenal går in till mötet med högt självförtroende. Arsenal var det bättre laget under första halvlek mot City i sin förra ligamatch innan utvisningen spolierade deras vinstchanser.

2. Atletico Madrid – Athletic Bilbao X

Athletic har visat fin form på slutet och är väldigt svåra att göra mål. Ettan ser ut att bli överstreckad på raden. Athletic har imponerat stort i sitt försvarsspel senaste veckorna. Bortasidan gillas skarpt!

3. Napoli – Fiorentina 1

Fiorentina lär vara revanschsugna efter den svaga insatsen senast. Napoli saknar flera tunga pjäser i laget. Med Lozano och Insigne som tveksamma till spel tappar Napoli en stor del av sin offensiv. Det är ett revanschsuget Fiorentina efter insatsen senast.

4. Milan – Genoa 1

Milan har varit bra men fokus ligger på ligaspelet. Även Genoa behöver fokusera på ligan för att klara kontraktet. Hur mycket man än vill fälla den här favoriten så är det väldigt lite i Genoas spel som talar för att man ska lösa avancemanget.

5. Benevento – Monza 1

Toppmöte i italienska Serie B. Benevento har radat upp segrar i ligan och ska vara klar favorit på hemmaplan. Även om Benevento ska vara favorit så har oddset på ettan stigit under veckan vilket är något man bör ha i åtanke innan man spikar.

6. Lecce – Vicenza 1

Lottas med fördelningen 69-19-12.

7. Famalicao – Belenenses 1

Figueiras och Tavares saknas med sjukdom för hemmalaget. Gästerna har Sandro, Sousa, Camacho och Teixeira borta med skadeproblem. Båda lagen har visat svag form på slutet men Famalicao har ställts mot betydligt tuffare motstånd. Streckas från vänster.

8. Kap Verde – Burkina Faso 2

Nyckelmatch för Burkina Faso om man vill ta sig vidare. Kap Verde var en man mer i 78 minuter mot Etiopien. Kvalitetsmässigt håller Burkina Faso betydligt högre nivå än Kap Verde. Med normal utdelning vinner man den här matchen.

ANNONS:
Expertens systemförslag: