Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Peps lag visar vilka som bestämmer nu

Foto: CRAIG MILNER/NEWS IMAGES/SHUTTERSTOCK / CRAIG MILNER/NEWS IMAGES/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Intresset för superjackpoten var stort. West Hams skräll över Chelsea bidrog starkt till att 13 rätt gav över närmare 550 000 kronor. Helgens omgång känns speleggande på förhand. Jag litar på hemmalagen Cardiff och Fulham.

Tipsgenomgången

Del 1: Stryktipset – stor genomgång  

Del 2: Ligatabeller  

Bästa spikarna

City visar vem som bestämmer i Manchester

1. MANCHESTER CITY–MANCHESTER UNITED 1

Manchester City får mycket svårt att försvara ligaguldet efter krysset i Newcastle. Liverpool leder Premier League med elva poäng och även om det återstår nästan två tredjedelar blir det inte lätt att ta in förlorad mark. Några problem med tändvätskan kommer det inte att vara i derbyt mot United. Ettan lämnas allena.

Cardiff besegrar jumbon på hemmaplan

6. CARDIFF–BARNSLEY 1

Cardiff har tänt till och kommer från säsongens första trepoängare på främmande mark. Cardiff har en kvalplats inom räckhåll och segerchansen är mycket god hemma på Cardiff City Stadium. Jumbon Barnsley besegras.

Fulham är formstarkt och tar ny trepoängare

7. FULHAM–BRISTOL CITY 1

Fulham är med i toppen och målet är att sejouren i The Championship endast ska bli ettårig. I Aleksandar Mitrovic har Londonlaget en avslutare av rang. Bristol City får det svårt i huvudstaden.

Skrällvarningarna

Crystal Palace har form för att skrälla

4. WATFORD–CRYSTAL PALACE X

Crystal Palace har fått dåligt betalt för sitt spel på sistone. Visserligen blev det seger i helgen men poängskärden den senaste månaden kunde varit bättre. Watford sparkade Sánchez Flores på grund av dåliga resultat och klubben hoppas på nytändning. Skadorna är alltjämt omfattande och alla tecken kommer med.

Wigan kan skrälla mot ett formlöst Luton

9. LUTON–WIGAN 2

Wigan tappade 1–0 till förlust efter olyckliga minuter mot Reading. På bortaplan är man segerlöst, men ett formsvagt Luton – en seger på de sju senaste matcherna – är inget omöjligt uppdrag. Tvåan ska med på lappen.

Manfall i lagen. Ta tidigt med alla tecken

13. MIDDLESBROUGH–CHARLTON X2

Middlesbrough har mängder med spelare på skadelistan. Charlton hade också problem med att få i hop ett lag i helgen. Middlesbrough kommer bli hårt anlitat av tipparna. Utgångsettan garderas med alla tecken.