Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Passande uppgift för formstarkt Edmonton

Foto: JEROME MIRON / BILDBYRÅN

Dagens bästa spel plockas från NHL där McDavid och Draisatl förväntas göra processen kort med Vancouver.

Dagens bästa spel

Edmonton att vinna.

Odds: 1,78

Avsaknaden av Pettersson är stor för Vancouver. Laget har inte lyckats fylla hans offensiva produktion sedan han blev skadad. Det blir svårt att matcha Edmonton med Draisatl och McDavid.


Trippeln

1. Edmonton att vinna.

Odds: 1,78

2. Öster att vinna.

Odds: 2,47

Det är två obesegrade lag som möter varandra. Gais har haft ett lite svårare spelschema men Öster har en bättre trupp och ska vara favorit här. Inbördes har Öster vunnit tre senaste mot Gais.

3. Blackpool att vinna.

Odds: 1,55

Det enda som talar emot en Blackpool-seger i det här mötet är att Blackpool bara behöver en poäng för att säkra en play off-plats. Det skulle förvåna om hemmalaget inte gick för segern – etta!

Trippelodds: 6,81


Tips till tisdagens övriga heta matcher

Luton – Rotherham 2

En seger skulle ta Rotherham upp på säker mark igen medan Luton inte har något annat att spela för än äran. Luton är dock obesegrade i sina fem senaste matcher. Oddset på tvåan känns kallt...


Charlton – Lincoln 1

Vid en seger har Charlton möjligheten att nå playoff men det är bara tre poäng som räknas. Lincoln är redan klart för play off men lär knappast slå av på takten. Tveksam form hos Charlton.


Shrewsbury – Ipswich 2

Shrewsbury har ingenting mer att spela för än äran. Laget har förlorat fem av sina sex senaste matcher och verkar ganska nöjda med att ha klarat kontraktet. Värde i bortasidan till 2,99!


Manchester City – Paris SG 2

PSG dominerade första halvlek i första mötet och borde fått bättre utdelning. Det visade på vilken hög högsta nivå PSG har. Oddset på tvåan är löjligt högt, det är jämnare mellan lagen än så.


Philadelphia – Pittsburgh 2

Det är kanske ett derby som krävs för att få Flyers att tagga till. Den andra halvan av säsongen har varit under all kritik för ett lag som siktade på att gå långt i slutspelet. Oddset på tvåan gillas.