Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Party Gamings ledning bortskrämd från USA

Onlinespel kan komma att förbjudas helt i USA - vilket skrämmer bolag med övervägande amerikanska spelare. Nu väljer Party Gamings ledning att stanna hemma från WSOP. I rädsla för att bli anhållna av polisen.
För någon vecka sedan anhölls Betonsports vd David Carruthers av FBI - och ett totalförbud av nätpoker närmar sig i landet. De oroliga omständigheterna har enligt Extrabladet skrämt upp Party Gamings ledning. Och fått vd:n Mitch Garber att hålla sig borta från USA.

"Vill inte åka"

Nu väljer Garber att hoppa över självaste poker-VM i Las Vegas. - Vi anser inte att poker- och casinoverksamhet är förbjuden enligt amerikansk lagstiftning. Men som det ser ut nu vill inte jag och mina närmaste kollegor resa till USA, säger han enligt Extrabladet. Den senaste tidens oroligheter på den amerikanska onlinemarknaden har haft en stor effekt på börsen. Aktierna för bolag som håller på med onlinespel uppges ha fallit med mer än en miljard.