Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Över 2.10 på Edsbyn? Tackar och tar emot

Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN

Varje tisdag turas SportExpressens spelexperter Niklas Borg och Eskil Hellberg om att ge sina ”knockout-tips” i tidningen. 

Utbudet är i Coronatider skralare än vanligt – men Eskil Hellberg har hittat några spelvärda drag under veckan. 

Jaguar Hill är tidigt bud

5 Jaguar Hill har mycket inombords. Den talangfyllde sjuåringen har vunnit båda sina lopp efter långt uppehåll. Och han har gjort det på bra vis och vunnit med sparade krafter. På onsdag åker den amerikanska vagnen på och med två lungöppnare ska formen vara ytterligare förbättrad. Han är inte mycket spelad i V86-4. Det är märkligt!

Edsbyn tar över tronen

Villa–Lidköping bröt sin guldförbannelse i fjol och målet är att försvara tronen. Viktige Joakim Andersson kunde inte spela helgens semifinal mot Bollnäs och om han missar finalen är det ett mycket kännbart avbräck hos den regerande mästaren. Edsbyn har övertygat stort under säsongen och är min guldfavorit. Över 2,10 på Byn? Tackar.

Coogan är jackpotspiken

Daniel Redéns 1 Coogan (V75-6) löste uppgiften på bästa tänkbara vis i årsdebuten. Sättet han vann på var mycket övertygande och allt talar för att 2020 ska bli lyckosamt. Coogan är ovan voltstart och har inte visat någon startsnabbhet hittills. Men fältet är litet och han spikas på V75 i en svårlöst jackpotomgång.

Ängspilen tar ny triumf?

Joakim Elfving har rivstartat säsongen och hans segerprocent ligger på imponerande 24 procent. Ängspilen kommer från en väldigt bra insats och är perfekt inmatchad i loppet – endast 500 kronor från tilläggsgränsen. Från springspår är spetschansen god och Rikard N Skoglund förvaltar chansen på bästa tänkbara vis?