Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Otroliga siffror – aldrig sett något liknande

Fulham med storform.
Foto: MATT WEST/SHUTTERSTOCK / MATT WEST/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG

Tränarbytet har inte gett önskad effekt, vi går emot laget ännu en gång.

Det är paus i toppligorna runt om i Europa men engelska The Championship är i full gång och får stå för underhållningen i helgen. Flera av lagen har dock spelare borta på mästerskapen vilket är något man bör ta med sig som spelare när analysernas ska utföras.

■ Bournemouth borta mot Barnsley har jag plockat fram som dagens bästa spel. Jag ser inga tendenser till att Barnsley ska vända den negativa spiralen som laget hamnat i. Spelarna verkar inte ta till sig Poyas spelsätt och senast saknades det gnista i närkamperna. Just det fysiska spelet har annars varit Barnsleys styrka när man varit som bäst. Bournemouths insats mot Hull var ett steg framåt rent spelmässigt även om det blev en förlust i slutändan. Jag gillar tvåan till oddset 1,70.

■ På Bomben får man utgå från att Fulham löser ännu en enkel seger. Fulham har producerat otroliga 22 mål framåt på sina fyra senaste matcher. Jag har aldrig sett det på den här nivån tidigare. Det kan vara värt att chansa med högre målsiffror i hemmalagets riktning. Millwall mot West Bromwich har alla ingredienser för att bli en målsnål historia. Båda lagen lägger stor vikt vid den defensiva organisationen.

Matchlistan

Barnsley – Bournemouth 2

Bournemouth hade viktige Solanke tillbaka i hemmamatchen mot Hull. Spelmässigt såg det bra ut trots att man inte fick in bollen. Barnsley har varit seriens svagaste lag senaste veckorna.

Fulham – Blackpool 1

Både Mitrovic och Wilson är osäkra till spel för Fulham. Båda saknades för Fulham senast och då gick deras målskörd ner från sex mål till tre mål. Man ska vara storfavorit här, trolig etta.

Hull – Swansea 2

Swansea kommer från tre bra insatser mot Huddersfield, Preston och QPR. I veckans match mot QPR klarade man av att styra matchen under långa perioder. Hull har fem spelare på skadelistan.

Luton – Blackburn 1

Luton går in till mötet med fin form och får tillbaka nyckelspelaren Cornick från skada. Samtidigt saknar Blackburn sin notoriske målskytt Brereton som är borta med landslaget. Ettan får tipset!

Middlesbrough – Coventry 1

Middlesbroughs fina form fick sig en törn i förlustmatchen mot Blackburn senast. Defensiven ser dock fortsatt stark ut. Gyökeres bröt sin långa måltorka förra omgången mot Stoke. Boro-sidan gillas!

Millwall – West Bromwich X

West Bromwich gjorde en av säsongens sämre insatser när man förlorade mot Preston hemma. Dike har skadat sig och nu har man plockat in Carroll som ska ersätta. Oddset på Millwall-sidan lockar.

Preston – Bristol City 1

Preston stod för en riktig topprestation borta mot WBA och vann välförtjänt med 2-0 efter Riis och Archer. Bristol har Baker, James och Tanner borta. King, Cundy och Atikson är frågetecken.

Queens PR – Reading 1

QPR har Dieng och Chair borta på afrikanska mästerskapen. McCallum, Archer och Kakay är alla tveksamma till spel för hemmalaget. QPR imponerade inte i veckomatchen mot Swansea...

Peterborough – Sheffield United 2

Peterborough hade så gott som säkrat segern när man tappade en tvåmålsledning sista fem minuterna mot Birmingham förra omgången. Det är talande för deras säsong. Stark tvåa!

Dagens bästa spel

Barnsley – Bournemouth 2

Odds: 1,70

ANNONS: Lämna in expertens spelförslag här

Trippeln

1. Barnsley – Bournemouth 2

Odds: 1,70

2. Middlesbrough – Coventry 1

Odds: 2,09

3. Preston – Bristol City 1

Odds: 1,88

Trippelodds: 6,67

ANNONS: Lämna in expertens spelförslag här

Bomben

A. Fulham – Blackpool

3, 5, 6 – 0, 2

B. Millwall – West Bromwich

0, 1, 2 – 0, 1

C. Queens PR – Reading

1, 3 – 0, 2, 3

216 rader, spelstopp 15.59