Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

ÖSK är skadedrabbat – Bajen vinner enkelt

Foto: TOBIAS STERNER / BILDBYRÅN

Uppdrag: Att förvalta 1 000 kronor på spel.

Start: 10 november 2017.

Regler: Expressens spelexperter lägger varje dag ett spel på mellan 1 till 5 procentenheter av sin spelkassa på sitt favoritobjekt till rekommenderat odds. 

JONAS AMROUNIS SPEL

Det vilar en enorm press på Solskjaers axlar efter den svaga inledningen på säsongen. Han ställde upp med ett förvånansvärt slagkraftigt lag i veckans ligacupsmatch mot Colchester och lyckades ändå inte vinna på fulltid. Istället krävdes det straffar för att få till ett avgörande. Arsenals enda förlust den här säsongen kom borta mot Liverpool. Vi ser ingen anledning till varför United ska vara favoriter här, även om det är på hemmaplan.

Match: Manchester United – Arsenal

Spel: Arsenal Draw No Bet

Odds: 2.10

Insats: 1%

Spelstopp: 21.00

Liga: Premier League

Amrounis statistik

Kassa: 1123kr

ROI: 103.37%

Antal spel: 210

Vinster: 100

Push: 28

ESKIL HELLBERGS SPEL

Hammarby är en positiv överraskning och är med och kämpar i toppen. Örebros kontrakt har varit säkrat länge och ÖSK spelar utan press i huvudstaden. Dock är skadelistan omfattande.

Johan Mårtensson, Dennis Collander, Arvid Brorsson, Helmer Andersson, Fabio De Sousa och Simon Amin spelar inte. Men vill det sig illa saknas ytterligare en handfull spelare, bland annat är rutinerade Martin Broberg tveksam till spel. Hammarby är med i guldstriden om det blir seger och Bajen spelas med -1,5 mål (måste vinna med minst två mål för att spelet ska gå in).

Match: Hammarby–Örebro 

Spel: - 1,5 mål på Hammarby

Odds: 1,68 

Insats: 2 procent 

Spelstopp: 19.00 

Liga: Allsvenskan 

Hellbergs statistik

Kassa: 1 041 kr

ROI: 101 %

Antal spel: 150  

Vunna spel: 83 

Push: