Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Urstarkt på Anfield – Lita på Liverpool

Foto: BILDBYRÅN

Två Champions League-matcher är dagens höjdpunkt och att Liverpool slår Atlético Madrid till över dubbelt är klart bra spel. Det borde dessutom bli många mål i Liverpool och mellan Paris SG och Dortmund. Över 2,5 mål är tänkbara spel.

Jag vill även varna för ett formstark Köln. +0,5 till 2,10 är frestande odds.

Mönchengladbach–Köln 2

Mönchengladbachs Florian Neuhaus är avstängd efter sent gult kort i helgen. Köln har vunnit åtta av de tio senaste omgångarna. Förlusterna har kommit mot Bayern München och Dortmund. +0,5 på tvåan liras till över dubbelt.

Södertälje–Västervik 1

Södertälje vann söndagens match mot Västervik. En handfull spelare dras med skavanker och SSK kan vara försvagat. Västervik har revansch att utkräva. SSK tippas men oddsen kunde varit bättre.

Timrå–Karlskoga 1

Timrå spelar tre av de fem matcherna i fortsättningsserien på hemmaplan. Efter tre raka segrar förlorade Karlskoga mot Modo och man hade inte riktigt någon tur med avsluten. Timrå tippas hemma.

Västerås–Västervik 1

Västerås har varit skadedrabbat på sistone. Mot Tingsryd var åtminstone Anthon Eriksson tillbaka. Sebastian Benker medverkade i allra högsta grad till vinsten med sina dubbla fullträffar.

Manchester City–Arsenal

OBS! Uppskjuten på grund av Corona-viruset.

St. Mirren–Hearts 1

St Mirrens skadelista förlängdes nyligen med Kyle Magennis och Ryan Flynn. Sedan tidigare saknas bland andra Stephen McGinn och Gary MacKenzie. Formen är svag, men man tippas ändå.

Liverpool–Atlético Madrid 1

Liverpool vände på steken på några minuter mot Bournemouth senast. Jordan Henderson har tränat för fullt på sistone och är aktuell för spel. Det blir troligen full fart direkt från avspark.

Paris SG–Dortmund 1

Paris SG ska försöka vända på 1–2.  Tongivande Thiago Silva kan troligen medverka = plus. Offensiven med Angel Di Maria, Edinson Cavani, Kylian Mbappé och Neymar Jr håller hög dignitet.