Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Underskattat hemmalag – spelvärt pris på ettan

Foto: ANDREW COULDRIDGE / BILDBYRÅN

Underskattat Brentford på hemmaplan. 

Målglada Modo ger skäl för hög utdelning på Bomben-kupongen.

■■ Kvällens fokus riktas mot den enda matchen från Premier League. Brentford tar emot Brighton på hemmaplan. Brentford ska försöka studsa tillbaka från 1–5-förlusten borta mot Newcastle förra omgången. 

Brighton föll mot Tottenham i en jämn historia. Brentford har fått en bra start på säsongen och ligger elva i ligan. En del oturliga skador har påverkat laget men överlag kan man vara nöjd med sin inledning. Brighton har överraskat positivt men sedan Potter lämnat är man segerlöst. Man har visserligen mött Liverpool och Tottenham men mycket tyder på att laget kommer att tappa den första tiden innan nye tränaren De Zerbis spel hunnit sätta sig.

Brentford har plockat sju av sina tio poäng på hemmaplan. Det är där man är starkt och växer framför sina fans. Det är ett lag som spelar fysiskt och tar tillvara på fasta situationer. Jag skulle inte bli förvånad om Brighton dominerar bollinnehavet. Brentford är undervärderat på oddsmarknaden. Man är som sagt starkt hemma och Brighton är inget lag som radar upp bortasegrar. 

Brentford att vinna med pengarna tillbaka vid oavgjort betalar 2,19 gånger pengarna.

• • •

■■ Björklöven har varit en besvikelse hittills. Även om man är klar favorit så är det ingenting som säger att man vinner enkelt. 

Modo har varit fantastiskt framåt men defensiven har inte alls sett lika bra ut. 

AIK är knapp favorit mot SSK men gästerna har stått upp mot Djurgården på bortaplan och vet vad som krävs för att vinna i Stockholm. SSK har en Pasic i toppform.


Matchlistan

AIK – Södertälje 2

Södertälje kommer från en stark insats hemma mot Mora senast. Pasic har varit ett utropstecken med sin poängskörd. Han ligger just nu tvåa i poängligan. Räkna inte bort SSK trots bortaplan.


Björklöven – Tingsryd 1

Björklöven förlorade överraskande senast och stod för en ganska svag insats. Man har haft problem med målskyttet. Ettan ska vara favorit men oddset är inte speciellt tilltalande här.


Modo – Kristianstad 1

Modo toppar tabellen och är det laget som gjort överlägset flest mål i serien. Duon Woods och Näsén har öst in poäng. Kristianstad har inlett starkt trots flera spelartapp under sommaren.


Elfsborg – Degerfors 1

Elfsborg radade upp segrar innan förlusten förra omgången mot ett starkt Kalmar. Elfsborg har Larsson avstängd och Frick skadad. Degerfors spelar för ett nytt kontrakt. Svagt odds på ettan.


Schalke – Hoffenheim 1

Det är två formsvaga lag som ställs mot varandra. Cisse, Kaminski, Zalazar och van den Berg är borta för Schalke. Hoffenheim har Hubner och Beboue skadade. Skov är ett frågetecken inför.


Brentford – Brighton 1

De Zerbi har fått en bra start på det nya jobbet. Trots att det bara blivit en poäng på två matcher så har man stått upp bra mot Liverpool och Spurs. Svår bortamatch ikväll. Värdet ligger i ettan.


Strasbourg – Lille 2

Lille kommer från en stark insats hemma mot Lens förra omgången. Strasbourg har bara vunnit en av sina tio matcher i ligan. Hemmalaget saknar Kandil, Mothiba och Ajorque i truppen.


Rayo Vallecano – Getafe 1

Getafe har varit en besvikelse den här säsongen med endast åtta gjorda mål framåt. Flera nyckelspelare dras med småskavanker och bedöms vara osäkra till spel inför mötet. Fördel Vallecano!

Dagens bästa spel

Brentford – Brighton: Brentford DNB (Draw No Bet)

Odds: 2,19

Bomben 2

A. AIK – Södertälje

2, 4 – 3, 5

B. Modo – Kristianstad

4, 6, 7 – 2, 4

C. Björklöven – Tingsryd

1, 3, 5 – 2, 3, 4

216 rader, spelstopp 18.59

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag