Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Två offensiva lag gör upp – över 2,5 ett bra spelval

Foto: LEE SMITH / BILDBYRÅN

Det finns gott om spelvärda objekt på kvällens matchlista med det engelska cupspelet i fokus. Flera av toppklubbarna roterar i startelvorna så släng ett extra öga på laguppställningarna inför matcherna.

Dagens bästa spel

Fulham – Leeds över 2,5 mål i matchen.

Odds: 1,75

Fulham har stundtals sett riktigt bra ut i ligan, men formkurvan pekar neråt för hemmalaget. Leeds är ett bättre lag i dagsläget men frågan är vilka Bielsa väljer att matcha på planen. Det bör bli en hel del mål.

ANNONS: Lämna in expertens spel här 


Tips till tisdagens övriga heta matcher

Norwich – Liverpool 2

Båda lagen måste lägga krut på ligan då Liverpool går för titeln och Norwich behöver göra allt i sin makt för att undvika nedflyttning. Gästerna har en bredare trupp och får också U-tecknet.


Queens PR – Everton 1

Everton har Pickford, Richarlison och Calvert-Lewin på skadelistan. Det är tunga namn som vanligtvis är nyckelspelare. QPR kan mycket väl ställa till med en överraskning ikväll. Ettan testas.


Watford – Stoke 1

Watford har visat upp ett grundspel som imponerat på mig i ligan. Mot de bättre lagen har man varit chanslösa men mot ett ungt Stoke ska man ses med toppchans. Ettan lockar till oddset 2,00.


Sheffield United – Southampton 1

Southampton upplevde en tuff match i lördags när man kämpade med näbbar och klor för att få med sig en poäng från Etihad. Den matchen kan mycket väl sitta kvar i benen fortfarande. Vidöppet!


Atalanta – Sassuolo 1

Det mesta pekar på att vi får se en målfest när Atalanta tar emot Sassuolo. Det är två lag som påminner väldigt mycket om varandra i spelstilen. Muriel är fortsatt på skadelistan för Atalanta.


Fiorentina – Inter 2

Fiorentina jagar sin fjärde raka seger i ligan. I förlustmatchen mot Roma förtjänade laget mer. Venuti saknas för La Viola. Hos gästerna är Sensi, Eriksen och Brazao borta. Tvåan gillas till 1,93.


Athletic Club – Vallecano 1

Skadeläget ser allt ljusare ut för Athletic men man saknar fortfarande Paredes, Alvarez, Berchiche och Nolaskoain. Athletic har bara släppt in ett mål i ligan och är fortsatt obesegrade. Fin etta!