Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Toppmöte i superettan – klar fördel bortalaget

Foto: ANDREAS SANDSTRÖM / BILDBYRÅN

Uppdrag: Att förvalta 1 000 kronor på spel.

Start: 10 november 2017.

Regler: Expressens spelexperter lägger varje dag ett spel på mellan 1 till 5 procentenheter av sin spelkassa på sitt favoritobjekt till rekommenderat odds. 

PONTUS HELLBERGS SPEL

Match: Halmstad–Helsingborg

Spel: Helsingborg

Odds: 2,37

Insats: 1%

Spelstopp: 18.59 

Liga: Superettan

Halmstad har inte imponerat på slutet. Trots det har man åtta raka matcher utan förlust och har dessutom tagit flera segrar. Men mot formstarka topplaget Helsingborg måste spelet bli bättre om det ska bli poäng. Jag tror Halmstad får det svårt trots hemmaplan.

HELLBERGS STATISTIK

Kassa: 1 017 kr

ROI: 102 %

Antal spel:

Vunna spel: 4

JONAS AMROUNIS SPEL

Match: Ryssland–Saudiarabien

Spel: -1 Asian Ryssland

Odds: 1,70

Insats: 1%

Spelstopp: 17.00

Liga: VM

Rysslands rad av träningsmatcher inför hemmamästerskapet är ingen vacker syn för ryska fans. Man har mäktat med att vinna en av sina åtta träningsmatcher, visserligen har motståndet varit tufft men det är inte riktigt de beskeden man vill ta med sig in i en VM-turnering på hemmaplan. 

Saudiarabien har faktiskt gjort det bra efter sina förutsättningar. Man har slagit både Algeriet och Grekland i genrepen, som ska vara bättre fotbollsnationer på papperet. Samtidigt kommer man med tre raka förluster mot Italien, Peru och Tyskland. Det är ingen skam i det men att fortsätta förlora sätter sig lätt på hjärnan och Saudiarabiens historik i VM-slutspel är inte den bästa. 

Detta är ”måstematchen” för Ryssland om man ska avancera, det är bara tre poäng som gäller! Motståndet blir som sagt inte lättare efteråt med matcher mot Egypten och Uruguay. 

Ryssland ska vara ett bättre fotbollslag och jag väljer att plocka -1 Asian till 1,70. Ska hemmanationen gå mot att bli utslaget i första matchen i VM mot Saudiarabien? Jag har svårt att se det. Det innebär alltså pengarna tillbaka vid uddamålsseger för hemmalaget, det krävs två måls seger för Ryssland för full vinst.

AMROUNIS STATISTIK

Kassa: 1 005 kr

ROI: 105,19%

Lagda spel: 7

Vunna spel: 4

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!