Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Topplaget gör inget misstag på hemmais

Foto: BILDBYRÅN

Efter flera dagar med EM-kval är det lite tunnare utbud i kväll.  

Timrå är dagens mest sannolika vinnare i hockeyallsvenskan. 

Västerås är kapabelt men har varit mycket trubbigt på sistone och det finns bättre spel.

Skrällen kan Tingsryd svara för i derbyt mot Karlskrona.

Halmstad–Mörrum 1

Halmstads enda förlust kom i senaste försöket mot Mörrum. Laget är betydligt bättre den här säsongen. Nybro saknar Alex Ek. Hampus Andréen är snart redo för spel men comebacken dröjer? 

Troja/Ljungby–Kallinge/Ronneby 1

Klassiska Troja/Ljungby tryckte på hårt inledningsvis men förlorade efter förlängning. Nybros målvakt Robin Johansson storspelade. I och med förlusten tappade Troja serieledningen.

Karlskrona–Tingsryd 2

Tingsryd tappade 3–1 till oavgjort innan man avgjorde mot SSK. Taif är en positiv överraskning och har kapacitet att ta hand om alla poängen. Karlskrona har visat bra takter på sistone. 3,00 på tvåan är högt.

Modo–Vita Hästen 1

Vita Hästen bjuder inte på mycket och är svårspelat. Modo fick kämpa för segern borta mot Kristianstad och var inte långt från att tappa poäng. Undviker man utvisningar är segerchansen stor. 

Mora–AIK 1

AIK har spelat upp sig på sistone. Förlusten mot Björklöven var inte mycket att säga något om. Mora släppte in tre av målen mot Karlskoga när man hade en man mindre på isen. Utgångsetta. 

Södertälje–Karlskoga 2

Södertälje har varit försvagat av skador på sistone. Christopher Liljewall har missat träningspass i veckan men kan spela. Lucas Feuk närmar sig spel men comebacken dröjer nog lite till. Tvåa.

Timrå–Almtuna 1

Timrå var inte lika överlägset Västerås som siffrorna visade. Ett vasst powerplay bidrog starkt till segern. Mot Västervik slarvades trepoängaren bort med 50 sekunder kvar. Trolig hemmaseger.

Västerås–Kristianstad 1

Kristianstads rutinerade målvakt Joel Gistedt har missat de senaste matcherna och saknas igen. Västerås har haft problem med målskyttet i de senaste matcherna. Tippas trots trubbigheten.

KVÄLLENS SKRÄLLDRAG

Karlskrona–Tingsryd 2

Tingsryd tappade 3–1 till oavgjort innan man avgjorde mot SSK. Taif är en positiv överraskning och har kapacitet att ta hand om alla poängen. Karlskrona har visat bra takter på sistone. 3,00 på tvåan är högt.