Taktiska Vendsyssel kan mycket väl överraska här

Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Fredagen bjuder inte på det bästa utbudet men det är en dansk match där favoritoddset stuckit ner lite för mycket för min smak.

Dagens bästa spel

Vendsyssel att vinna.

Odds: 2,90

Hobro var en besvikelse i premiären. Man lyckades inte komma tillbaka efter att laget tidigt hamnat i underläge mot Fredericia. Vendsyssel är väldigt taktiskt skickliga och kan mycket väl skrälla här.

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel 

Matchlistan

Ilves – AC Oulo 1

Möte på den undre halvan av tabellen där Ilves förväntas plocka tre poäng mot seriejumbon Oulo. Gästerna har endast mäktat med två segrar efter 13 omgångar och sliter med försvarsspelet.


Lahti – KTP 1

KTP har inte varit så dåliga som tabellen föreslår. Gästerna har varit involverade i många jämna och täta matcher utan att få med sig tre poäng. Lahti ska vara favorit men 1,46 är för lågt för mig...


Jammerbugt – Lyngby 2

Vasse målskytten Gytkjaer presenterade sig redan i premiären när Lyngby vann borta mot Nykobing. Gästerna är en het kandidat till att gå upp till Superligan den här säsongen. Svagt bortaodds...


Oddevold – Ahlafors 1

Oddevold är för mig seriens starkaste lag. I slutändan lär det visa sig, men man befinner sig först på tredjeplats nu på grund av tre oavgjorda matcher. Hemmalaget har släppt in två mål totalt.


Lidköping – Grebbestad X

Ångesmöte mellan två klubbar som inlett säsongen alarmerande dåligt. Redan nu bör fokus ligga på att klara kontraktet. Lidköping jagar fortfarande sin första seger. Känns vidöppet inför.