Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Svagt senast – men nu får Sheffield revansch

Foto: MOLLY DARLINGTON / BILDBYRÅN

En förlust med mersmak gör tvåan till ett attraktivt spel i kväll.

■■ Det är ett trevligt utbud som tisdagen ger oss med flera högkvalitativa cupmatcher och spännande ligafotboll från bland annat England. Real Betis och Fulham är överskattade av marknaden i sina drabbningar. Det troliga är att lagen löser sin uppgift men oddsen på hemmasegrarna saknar helt värde.

• • •

■■ Chelsea kommer från en heroisk insats borta mot Manchester City. Det räckte inte till poäng men man såg tendenser i spelet som bådar gott inför framtiden. I kväll ställs laget mot en överkomlig motståndare i form av Brighton. Brighton saknar viktige Bissouma på mittfältet och har haft problem med målskyttet under säsongen.

Chelsea att vinna matchen till 1,76 har jag valt ut som dagens bästa spel. Om Chelsea spelar med den förväntade startelvan borde tvåan befinna sig runt 1,60 vilket den säkert kan landa på fram mot avspark.


Matchlistan

Real Betis – Alaves 2

Betis kliver in till mötet som stor favorit men man kommer från en tveksam insats borta mot Vallecano. Hemmalaget har sju spelare borta ur den ordinarie truppen. Räkna inte bort Alaves, skräll?


Fulham – Birmingham 1

Fulham har gjort otroliga 13 mål framåt på sina två senaste matcher. Mitrovic stod för ett hattrick senast och toppar nu skytteligan med 27 gjorda mål. Oddset 1,29 är dock alldeles för lågt...


Preston – Sheffield United 2

Sheffield kommer från en svag insats borta mot Derby men man får snabb chans till revansch. Preston har problem på anfallssidan med namn som Brown och Wickham på skadelistan. Fin tvåa!


St. Pauli – Dortmund 2

Dortmund fortsatte på den inslagna vägen efter segern mot Frankfurt genom att köra över Freiburg på hemmaplan. Gästerna förväntas rotera på några positioner men ska ses med toppchans.


Juventus – Sampdoria 1

Sampdoria har gått segerlösa från sina fem senaste matcher. Skador och afrikanska mästerskapen har ställt till med problem för gästerna. Juventus visar fin form och får också tipset här.


Brighton – Chelsea 2

Chelsea behöver inte skämmas över insatsen borta mot City. Det såg faktiskt stundtals riktigt bra ut defensivt. Brighton saknar viktige Bissouma på mittfältet. Tvåan gillas till oddset 1,76.


Cadiz – Espanyol X

Cadiz slåss i botten och är desperata efter poäng. Hemmalaget har endast mäktat med 15 mål framåt vilket är näst sämst i ligan. Espanyol gav inget övertygande intryck i helgens cupmöte.


Dagens bästa spel

Brighton – Chelsea 2

Odds: 1,76

ANNONS: Lämna in expertens spel här 


Trippeln

1. Brighton – Chelsea 2

Odds: 1,76

2. Preston – Sheffield United 2

Odds: 2,69

3. Cadiz – Espanyol X

Odds: 3,13

Trippelodds: 14,81

ANNONS: Lämna in expertens spelförslag