Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Supersöndagen väntar – här är bästa dragen!

Blir det vinst för Vinicius Jrs Real Madrid i El clasico?
Foto: JUANJO MARTIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Vi har en supersöndag framför oss! Toppmöten som Inter-Juventus, Barcelona-Real Madrid och United-Liverpool avlöser varandra. 

Dagens bästa spel plockas från La Liga där skadeläget blir avgörande.

Dagens bästa spel

Atletico Madrid – Real Sociedad 1

Odds: 1,70

Sociedad toppar tabellen med endast en förlust efter nio omgångar. Skadeläget behöver förbättras för gästerna om man ska hålla fast vid förstaplatsen. Sju spelare saknas till det här mötet - etta!

ANNONS: Lämna in dagens bästa spelförslag här

Matchlistan

Brentford – Leicester 1

Brentford förtjänade poäng mot Chelsea senast. Leicester har inte övertygat spelmässigt. Gästerna har varken Ndidi eller Fofana tillgängliga. Castagne, Tielemans och Perez är osäkra till spel, etta!

West Ham – Tottenham 1

West Ham har vunnit fem av sina sex senaste matcher. Med Antonio på planen har man en tydlig spelidé. Deras raka spel kan komma att ställa till med problem för Tottenhams backlinje, etta.

Hellas Verona – Lazio 2

Lazios bortafacit har inte varit bra den här säsongen. Man har dessutom problem i mittförsvaret med avstängningar på ordinarie spelare. Rätt favorit men oddset på bortasegern lockar inte.

Barcelona – Real Madrid 2

Skadeläget har förbättrats avsevärt för Real senaste veckan. Nu saknas endast Bale, Isco, Jovic och Ceballos. Hos hemmalaget är Alba och Pedri tveksamma till spel. Real Madrid är favorit.

Manchester United – Liverpool 2

Maguire är tillbaka i backlinjen igen efter den horribla defensiva insatsen mot Leicester. Varane saknas fortsatt för United. Bruno Fernandes är osäker till spel med en lättare skada. Fin tvåa!

Roma – Napoli 2

Roma har Smalling, Spinazzola och Zaniolo borta. Napoli saknar Malcuit, Ounas, Zielinski och Manolas. Det känns ovisst på förhand men Napoli har varit det mer stabila laget, lutar åt tvåan.

Inter – Juventus 1

Guldfavoriterna Juventus och Inter ställs mot varandra i ett prestigemöte. Juventus saknar Dybala och Rabiot. Gästerna har radat upp 1-0-segrar på slutet. Försvaret ser bättre ut. Vidöppet.

  

BOMBEN 3

■ Mot ett lag som Liverpool kommer United få utrymme att kontra. Uniteds problem har varit mot uppställda försvar. Deras grundspel har inte räckt till för att kunna nysta upp defensiva lag. I försvaret kvarstår problemen med markeringsspelet. Nu saknas Varane och Solskjaer tvingas till ytterligare förändringar i backlinjen.

■ Barcelona har gjort några bättre insatser på slutet men det är fortfarande ingen guldkandidat vi kollar på när Barcelona spelar. Defensiven håller inte och anfallsmässigt kör man fast alltför ofta. Real Madrid har inte varit bländande men Los Blancos kan åtminstone skylla på skador. Benzemas form kan bli den avgörande faktorn som får bägaren att tippa över till Reals fördel.

■ Det är två lag med sina styrkor offensivt. Napoli har radat upp fina resultat på slutet. Roma kommer från en skamsen 1-6-förlust borta mot Bodö/Glimt. Mourinho roterade visserligen i laget men oavsett behöver han ett bra resultat ikväll för att studsa tillbaka. Mycket talar för att vi får se mål i plural.

Systemförslaget

A. Manchester United – Liverpool

1, 2 – 2, 3, 4

B. Barcelona – Real Madrid

0, 2 – 1, 3, 4

C. Roma – Napoli

0, 1, 3 – 1, 3

216 rader, spelstopp 16.14

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag här