Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Storsatsande Atlético har toppchans på hemmaplan

Foto: JAVIER BARBANCHO / BILDBYRÅN

Vi har en spännande kväll framför oss med flera av topplagen som går in i Champions League-turneringen. Dagens bästa spel är ett storsatsande Atletico Madrid på hemmaplan.

Dagens bästa spel

Atletico Madrid – Porto 1

Odds: 1,62

Med Suarez och Griezmann framåt har Atletico ett anfallspar av yppersta världsklass. Det är framför allt offensiven som varit ett frågetecken för deras del. Oddset 1,62 på ettan lockar till spel.

ANNONS: Lämna in expertens spel här 


Tips till onsdagens övriga heta matcher

Bristol City – Luton 2

Conway saknas, Cundy, O’Dowda och Williams är frågetecken inför mötet hos hemmalaget. Clark är borta för gästerna. Luton har haft en okej inledning på säsongen. Värdet ligger i bortasidan här.


Birmingham – Fulham 2

Fulham saknar Kongolo och Cairney. Både Tete och Wilson är tveksamma till spel. Utöver missräkningen senast har Fulham sett riktigt bra ut den här säsongen med Marco Silva som tränare.


Club Brügge – Paris SG 2

Champions League är PSG:s stora målsättning den här säsongen med alla värvningar som gjorts under sommaren. Verratti, Ramos och Di Maria är några av spelarna som saknas i kvällens möte.


Inter – Real Madrid 2

Inter tappade sin stjärna Lukaku till Chelsea under sommaren. Real Madrid saknar Kroos, Bale och Ceballos inför mötet. Gästerna kommer från en stark insats mot Celta i helgen. Lutar åt tvåan.


Liverpool – Milan 1

Liverpool är ett helt annat lag när Van Dijk är med och spelar. Defensiven ser betydligt mer stabil ut och offensivt finns det inga konstigheter. Milan står inför ett enormt test defensivt - etta.


Manchester City – Leipzig 1

City har sett riktigt fina ut under inledningen av säsongen. Enda plumpen kom mot Tottenham i premiären men även då spelade man bra. Leipzig har inte övertygat. Det mesta talar för ettan.


Sporting – Ajax 2

Coates och Pedro Goncalves förväntas missa möte för hemmalaget. Hos gästerna är Klaasen, Klaiber, Kudus och Onana osäkra till spel. Ajax har glänst i den holländska ligan. Känns vidöppet!