Foto: PHIL NOBLE / REUTERS / BILDBYRŁN
 Foto: PHIL NOBLE / REUTERS / BILDBYRŁN

Stekhett toppmöte med högintressant hörnspel

Publicerad

Uppdrag: Att förvalta 1 000 kronor på spel.

Start: 10 november 2017.

Regler: Expressens spelexperter lägger varje dag ett spel på mellan 1 till 5 procentenheter av sin spelkassa på sitt favoritobjekt till rekommenderat odds. 

JOHAN VIDELLS SPEL

Match: Liverpool-Manchester City

Spel: Över 10 hörnor

Odds: 2,00

Insats: 4%

Spelstopp: 17.00

Liga: Premier League

En av dagens absoluta höjdpunkter spelas på Anfield där Liverpool får besök av Manchester City. 

Liverpool kommer närmast från en 2–1-seger i hemmamötet med Everton i FA-cupen där nyförvärvet Virgil Van Dijk avgjorde med bara minuter kvar av matchen. 

För Citys del blev det seger med samma siffror mot The Championship-laget Bristol City och även där blev det ett minst sagt sent avgörande genom inbytte Agüero som placerade in segermålet i den andra tilläggsminuten. 

Dagens match då? Jag tror helt klart att underhållningsvärdet kommer vara på topp. City är det lag som gjort flest mål, 64 stycken, och efter dem har vi Liverpool på 50 gjorda. 

Målchanser åt båda håll för två anfallande lag är vad jag tror och med det sagt bockar jag i över 10 hörnor på Anfield till ett odds på 2,00.

VIDELLS STATISTIK

Kassa: 1 050 kr

Avkastning (ROI): 103%

Antal spel: 61

Vunna spel: 32

Push: 4

JOHAN MEIJERS SPEL

Match: Köln–Mönchengladbach

Spel: Köln +0,5

Odds: 1,80

Insats: 3%

Spelstopp: 15.30

Liga: Bundesliga

Köln har haft en miserabel första halva av säsongen och är överlägsen jumbo i Bundesliga. Chansen att klara sig kvar är liten men laget fick med sig en moralhöjande seger mot Wolfsburg i sista matchen före uppehållet.

Köln har haft osannolik otur med skador men nu ser skadeläget klart bättre ut och tränaren Ruthenbeck är äntligen fått en konkurrenssituation när han ska ta ut startelvan.

I dag väntar derby mot ett ojämnt Mönchengladbach och med allt att vinna tror jag att poängchansen är bra för Köln. +0,5 till 1,80 klart spelvärt.

MEIJERS STATISTIK

Kassa: 855 kr

Avkastning (ROI): 81%

Antal spel: 33

Vunna spel: 13

Push: 2

Johan Videll
Johan Videll

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag