Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stabilt Wolfsburg fixar bortaseger till bra odds

Foto: HEIKO BECKER / BILDBYRÅN

Fullt fokus på Champions League-premiären. Malmö kliver in mot giganterna Juventus på hemmaplan. 

Dagens bästa spel plockas från det tyskfranska mötet mellan Lille och Wolfsburg.

DAGENS BÄSTA SPEL

Lille – Wolfsburg 2

Odds: 2,78

ANNONS: Lämna in expertens spel här 

Lille tappade sin succétränare under sommaren och har inte lika slagkraftig trupp som under fjolåret. Wolfsburg har sett otroligt stabila sedan säsongsstarten. Värdet ligger i bortasidan till 2,78.


TIPS TILL TISDAGENS ÖVRIGA MATCHER

Sevilla – Salzburg 1

Salzburg har bytt tränare under sommaren, det tycks ha påverkat laget negativt. Junuzovic, Koita och Vallci saknas hos gästerna. Sevilla har Gudelj och Idrissi borta. Ettan gillas till stabila 1,66.


Young Boys – Manchester United 2

United har fått ihop ett riktigt bra lag med en sanslös bredd offensivt. Bägge lagen kommer in med en del skador till mötet. Young Boys har inte samma typ av bredd och får det svårt att ta poäng.


Barcelona – Bayern München 2

Det är ett nytt Barcelona utan Messi, ett sämre Barcelona får vi ändå kalla det. Även Griezmann har lämnat laget och offensiven är inte lika stjärnfylld som vi är vana vid. Bra läge för Bayern till 2,01.


Chelsea – Zenit 1

Regerande mästarna Chelsea har sett precis lika imponerande ut defensivt som man gjorde under fjolåret efter att Tuchel tog över som tränare. Rätt favorit här men jag rör inte hemmaoddset 1,19.


Dynamo Kiev – Benfica 2

Dynamo Kiev saknar knäskadade Besedin. Benfica har Lucas avstängd och Almeida borta från spel. Spännande matchning då båda lagen behöver vinna i den här tuffa gruppen - utgångstvåa.


Malmö FF – Juventus 2

Malmö har en lång skadelista med Dahlin, Knudsen, Lewicki, Moisander, Pena och Toivonen borta inför mötet. Juventus har också en del namn borta men bör lösa det ändå, fint bortaodds!


Villarreal – Atalanta 2

Villarreal har det förtvivlat svårt att vinna fotbollsmatcher. Emery har ställt upp med ett väldigt baktungt lag. Mot ett motstånd som Atalanta kan det passa väldigt bra. Vidöppet på förhand.