Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spelvärt skrälldrag i bandyns elitserie

Foto: BILDBYRÅN

Förutom toppmatcher i Champions League lockar Broberg i bandyns elitserie. Formen är på topp och Hammarby är försvagat defensivt.

Zenit St. Petersburg–Lyon 2

Zenit har gott om skador och skavanker. Malcom, Andrey Lunev, Emanuel Mammana och Aleksandr Kokorin spelar knappast. Lyon har en förmåga att utveckla talanger. Lillpeng på tvåan?

Valencia–Chelsea 2

Om Chelsea tar minst en poäng har man ett väldigt bra utgångsläge inför den avslutande omgången. Slagpåsen Lille väntar på hemmaplan. Valencias Denis Cheryshev är nära comeback. Avstå spel.

Genk–Salzburg 2

Genks enda poäng kom turligt hemma mot Napoli. Jere Uronen är tillbaka efter skada. Salzburg har lite chans att gå vidare. Till en början krävs full pott i kväll. En handfull spelare saknas. Tvåa.

Liverpool–Napoli 1

Liverpool avgjorde sent mot Crystal Palace. Napoli får klara sig utan viktige Lorenzo Insigne = stort minus. Man är segerlöst i de sex senaste matcherna. Troligen går båda vidare från gruppen.

Barcelona–Dortmund 1

Barcelonas mittback Gerard Pique är avstängd. Jordi Albas och Nelson Semedos medverkan är tveksam. Luis Suarez är tillgänglig för spel. Dortmunds Paco Alcacer blev skadad i helgen. Etta.

Slavia Prag–Inter 2

Slavia hamnade i en tuff grupp men har kämpat väl och kryssat borta mot Inter och Barcelona. Inter har inte avgörandet i egna fötter längre och det kommer nog krävas två segrar under spurten.

Leipzig–Benfica 1

Leipzig missar knappast det här utsökta läget att gå vidare från gruppen. Benficas chans att gå vidare är liten efter förlusten mot Lyon. German Conti och Rafa Silva saknas. Trolig hemmaseger.

Lille–Ajax 2

Ajax tappade 4-2 till oavgjort i London mot Chelsea. Dock spelade man med två man mindre i över 20 minuter. Mittbackarna Daley Blind och Joël Veltman är avstängda. Lille är redan avsågat. Tvåa.