Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spelvärt odds på Real i supermötet

Foto: BILDBYRÅN

Det är Champions League även i kväll och min känsla säger att Real Madrid gör en bra insats mot Manchester City och det blir en lillpeng på den spanska storheten.

I The Championship vill jag varna för Barnsley mot ett sargat Hull. DNB (pengarna tillbaka vid oavgjort) är tänkbart spel. Finns till dubbla insatsen. 

Blackburn–Stoke 1

Om Blackburn ska vara med och kämpa om en kvalplats behöver man troligen vinna sina hemmamatcher (Swansea väntar på lördag) i veckan. Joe Rothwell är eventuellt tillbaka. Tippas trots skador.

Fulham–Swansea 1

Fulham var riktigt svagt i senaste hemmamatchen och föll klart mot bottenlaget Barnsley. Aldo Kalulu har lämnat klartecken till spel i Swansea. Segern i helgen var efterlängtad. Etta.

Hull–Barnsley 2

Hull har inte tagit många poäng sedan skyttekungen Jarrod Bowen lämnade för West Ham. Tom Eaves, Martin Samuelsen, Keane Lewis-Potter, Josh Bowler och James Scott med flera saknas.

Middlesbrough–Leeds 2

Efter dåliga veckor med knappt några poäng trots stort bollinnehav och gott om målchanser har Leeds dubbla 1–0-segrar. Middlesbrough är segerlöst i de åtta senaste omgångarna. Tvåa.

Millwall–Birmingham 1

Millwall har varit inblandat i jämna matcher på sistone. Dock har det endast blivit en seger på de sex senaste omgångarna. Shaun Williams, Frank Fielding och Ben Thompson saknas igen.

Reading–Wigan 1

Reading får klara sig utan Chris Gunter, Lucas Joao, Lucas Boye, Matt Miazga och Tom McIntyre. Wigan är förbättrat. Sedan tidigare saknas Danny Fox, Antonee Robinson och Dujon Sterling.

Lyon–Juventus 2

Lyon slår ur underläge men har allt att vinna. Ska man avancera är ett bra resultat nödvändigt. En handfull spelare missar troligen matchen och bland annat är lagkaptenen Memphis Depay tveksam

Real Madrid–Manchester City 1

Manchester City missade straff mot Leicester men avgjorde i slutet genom Gabriel Jesus. De kommande åren är City utestängt från Champions League på grund av ekonomiska skäl. Skräll?