Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Spelvärt odds på hemmastarkt KFF

Foto: SUVAD MRKONJIC / BILDBYRÅN

Bortalagen dominerar onsdagens kupong. Framförallt i England finns det flera starka tvåor med attraktiva odds. Dagens bästa spel hämtas från allsvenskan i matchen mellan Kalmar och Varberg.

Dagens bästa spel

Kalmar – Varberg 1

Odds: 1,82

Kalmar kommer in till mötet med två raka förluster i ryggen. På hemmaplan har man varit oerhört stabilt den här säsongen. Varberg saknar försvararen Birkfeldt. Det mesta talar för Kalmar.

ANNONS: Lämna in expertens spel här 


Tips till onsdagens övriga heta matcher

Malmö – AIK 1

Malmö har chansen att spela in sig i guldjakten igen efter tappade poäng mot Varberg förra omgången. Beijmo och Knudsen saknar vilket gör det tunt på ytterbackspositionerna. Lutar åt ettan.


Sirius – Hammarby 2

Hammarby vann utan att imponera mot Östersund förra omgången. Sirius har gått ner sig något under den andra halvan av säsongen men man är spelskickliga och ska inte underskattas.


Cagliari – Roma 2

Cagliari har hela åtta spelare på skadelistan inför kvällens möte. Roma har haft ett tätt matchande på slutet vilket kan tala för Cagliari, men visst ska Roma vara favorit. Tvåan spelas till höga 1,69.


Burnley – Tottenham 2

Tottenham har inte levt upp till förväntningarna den här säsongen. Cupen kan vara en väg för Nuno att finna lite ro från all kritik. Burnley har heller inte glänst och saknar Tottenhams bredd.


Leicester – Brighton 2

Brightons spel har stundtals varit fenomenalt i ligan. Deras toppar är det få andra lag som kan matcha. Leicester är ett av lagen, men Leicester har inte fått spelet att stämma. Spelvärd tvåa!


Stoke – Brentford 2

Brentfords tränare var inne på att man behöver vara mer kliniska när chanser uppstår efter förlusten mot Leicester. Effektiviten har varit ett problem för gästerna. Till 2,40 gillar jag bortasidan.


West Ham – Manchester City 2

Både City och West Ham förväntas rotera kraftigt i startelvorna. City har en större bredd. Det blir en marginal skillnad när deras bänkspelare kliver in. West Ham har inte den lyxen - fin tvåa!


Bomben

• AIK är sällan involverat i några målfyrverkerier. Man vinner i stället genom kamp och taktiskt kunnande. Om det blir en målrik historia talar mycket för att Malmö går vinnande ur striden. Malmö är lite av en mardrömsplats för AIK att besöka, senaste segern i Malmö mot MFF kom 2001.

• Det är två lag som tycker att om att spela bollen efter backen. Det kommer vara ett stort fokus på presspel för att kunna kontrollera matchen. Känslan är att Hammarby går vinnande ur den striden. Jag tror att vi får se mål för vardera lag men Hammarby får leva med favoritskapet.

• Varberg ska försöka bryta sin negativa svit på sex raka matcher utan en seger. Krysset hemma mot Malmö senast var ett fall framåt. Man hade chanser för att vinna matchen men kunde inte ta tillvara på sina lägen. Kalmar trivs med bollen och vi kan nog förvänta oss en matchbild där Kalmar dominerar spelet medan Varberg kontrar.

ANNONS: Lämna in expertens spel här 

SYSTEMFÖRSLAGET

A. Malmö FF – AIK

1, 2, 3 – 0, 1

B. Sirius – Hammarby

1, 3 – 2, 4

C. Kalmar – Varberg

1, 3, 4 – 0, 1

144 rader