Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Spelvärt bortaodds på formstarkt Betis

Foto: NACHO DOCE / BILDBYRÅN

Favoritparad på fredagens matchlista.

■■ Bottenmötet mellan Watford och Norwich i engelska Premier League är dagens höjdpunkt men det bjuds också på fotboll från Italien, Spanien, Tyskland, Frankrike och Portugal. 

Det finns flera spelvärda favoriter jag vill lyfta fram. På dagens trippel har jag valt ut Hellas, Watford och Real Betis. Samtliga tre lag står inför överkomliga uppgifter och bör kunna droppa i odds fram till matchstart.

• • •

■■ Dagens bästa spel är just Watford hemma mot Norwich. Trots segern senast är jag långt ifrån övertygad om att kanariefåglarna tar poäng i det här mötet mer än 50% av gångerna. Tvärtom har spelet sett väldigt knackigt ut och mot Everton senast ska man vara glad att The Toffees stod för en urusel första halvlek. Det finns värde att hämta i hemmasegern.


Matchlistan

Arouca – Benfica 2

Benfica har halkat efter i tabellen och har inte råd med några fler poängtapp. Laget tappade överraskande poäng mot Moreirense senast. Arouca saknar sex spelare ur den ordinarie truppen inför.


Frankfurt – Bielefeld 1

Barkok, Hauge, da Costa och Lenz är tveksamma till spel för hemmalaget. Gästerna har De Medina sjuk. Bielefeld har fyra raka utan förlust men spelschemat har varit relativt enkelt. Svag etta.


Verona – Bologna 1

Verona tog en viktig seger borta mot Sassuolo förra omgången för att hålla drömmen om spel i Europa vid liv. Bologna har fortsatt en lång skadelista med hela åtta spelare borta inför mötet.


Watford – Norwich 1

Både Watford och Norwich kommer från fina prestationer vilket inte tillhört vanligheterna den här säsongen. Norwich saknar Gilmour, Zimmermann, Rupp, Omobamidele och McLean inför.


Espanyol – Real Betis 2

Vila är skadad för hemmalaget. Gästerna saknar Bartra, Montoya, Joaquin och Akoukou. Betis visade inga tendenser till trötthet när man körde över Alavés senast. Oddset på tvåan gillas!


Lyon – St. Etienne 1

Lyon har sju spelare borta medan St. Etienne har åtta spelare borta inför kvällens kvällens möte. Lyon är ett bättre lag men man ska ha i åtanke att det är ett derby. Iskallt odds på Lyon...


Tenerife – Real Oviedo 1

Tenerife är svåra att möta hemma på ön.  Man släpper in ytterst få mål på hemmaplan. När lagen möttes tidigare under säsongen slutade det 0-0 på Oviedos hemmaplan. Ettan får utgångstipset.


Pacos Ferreira – Boavista X

Mittenmöte i den portugisiska ligan. Ferreira fortsätter att ha enorma problem med målskyttet. Laget har endast gjort 13 mål efter 18 spelade omgångar. Silva och Vigario är skadade.


Dagens bästa spel

Watford – Norwich 1

Odds: 2,08

ANNONS: Lämna in expertens spel här 


Trippeln

1. Watford – Norwich 1

Odds: 2,08

2. Hellas Verona – Bologna 1

Odds: 2,08

3. Espanyol – Real Betis 2

Odds: 2,48

Trippelodds: 10,72

ANNONS: Lämna in expertens spelförslag 


Bomben 2

A. Watford – Norwich

1, 3, 4 – 0, 2

B. Espanyol – Real Betis

1, 2 – 2, 3, 4

C. Hellas Verona – Bologna

1, 3, 4 – 0, 2

216 rader, spelstopp 20.44

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag här