Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Spelvärdet högt på att båda lagen nätar

Foto: LEON KUEGELER / BILDBYRÅN

Huvudmatchen i kväll är givetvis den mellan två av titelfavoriterna i Champions League, PSG och City. Där tror jag formen blir avgörande. 

Dagens bästa spel plockas fram i Tyskland. Ett decimerat Dortmund ser inte riktigt lika starkt ut defensivt som förra säsongen.

Dagens bästa spel

Dortmund – Sporting båda lagen gör mål – JA.

Odds: 1,75

Det råder skadekris i Dortmund med flera viktiga spelare borta. Dortmund har inte den bredden att man kan spela ut ett lag som Sporting när man börjar plocka in bänkspelare. Spelvärd tvåa!

ANNONS: Lämna in expertens spel här 


Tips till tisdagens övriga heta matcher

Ajax – Besiktas 1

Det är inte bara Ajax sanslösa form som ligger bakom oddsen i den här matchen. Besiktas har i princip hela sin ordinarie elva på skadelistan. Namn som Pjanic, Texeira, Ghezzal och Larin saknas, etta!


Shakhtar – Inter 2

Vidal, Brazao och Correa har tillkommit på Inters skadelista. Spelmässigt ser det inte lika bra ut som det gjorde under fjolåret. Shakhtar saknar Moreas och Trubin. Ettan står lite för lågt – avslag.


Milan – Atletico Madrid 2

Atletico Madrid har inte fått det att lossna offensivt trots alla stjärnor som Simeone har att tillgå. Ser man till lagen och rent taktiskt håller jag Atletico högre. Oddset 2,61 känns lite väl lågt.


Porto – Liverpool 2

Det är två lag som fortfarande är obesegrade den här säsongen. Liverpool såg ofokuserade i helgen när man ställdes mot Brentford. Mycket talar för att vi får se bättre skärpa nu. Högt odds!


Paris SG – Manchester City 2

Den troliga gruppfinalen mellan City och PSG. PSG har inte fått det stämma med Neymar, Mbappé och Messi ännu. Det finns onekligen obegränsat med potential men i dagsläget gillar jag City.


Leipzig – Club Brugge 1

Club Brügge stod för omgångens överraskning när man kryssade hemma mot PSG. Brügge var bra men framför allt var PSG dåliga. Leipzig ska mycket riktigt vara klar favorit i kväll.


Real Madrid – Sheriff 1

Real Madrid har öst in mål framåt och varit den bästa offensiven i hela spanska ligan. Sheriff skrällde visserligen mot Shakhtar förra omgången men det här är ett helt annat motstånd - etta.