Foto: JEAN-PAUL PELISSIER / REUTERS / BILDBYRÅN
 Foto: JEAN-PAUL PELISSIER / REUTERS / BILDBYRÅN

Spelvärd högoddsare i Europa League-finalen

Publicerad

Uppdrag: Att förvalta 1 000 kronor på spel.

Start: 10 november 2017.

Regler: Expressens spelexperter lägger varje dag ett spel på mellan 1 till 5 procentenheter av sin spelkassa på sitt favoritobjekt till rekommenderat odds. 

JOHAN MEIJERS SPEL

Match: Marseille–Atlético Madrid

Spel: Adil Rami (Marseille) får ett kort

Odds: 3,75

Insats: 1%

Spelstopp: 20.45

Liga: Europa League

Gårdagens analys stämde hyggligt – Alan Hutton hamnade på efterkälken mot vindsnabbe Traoré och fick ta ett gult redan i första halvlek. Fem gånger degen satt fint på det spelet.

Högintressant Europa League-final mellan Marseille och Atlético Madrid i kväll och jag kör vidare med ett kortspel.

Marseille-backen Adil Rami är ett kraftpaket och lär få stångas med Atlético-anfallaren Diego Costa. Det ger alltid en hel del närkamper och chans till en ostskiva. 

Dessutom är Rami inte den snabbaste mittbacken och kan få problem om han till exempel ställs en-mot-en mot snabbe Griezmann.

3,75 känns aningen högt och jag synar.

MEIJERS STATISTIK

Kassa: 909 kr

ROI: 96,2%

Antal spel: 103

Vunna spel: 47

Push: 7

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag