Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Skyhögt bortaodds för bra för att avstå

Foto: ©PER KJÆRBYE / BILDBYRÅN

Det finns flera intressanta oddsmarknader på dagens kupong. Sassuolo har en passande uppgift hemma mot Torino bland annat, men största värdet hittar jag i den danska ligan.

Dagens bästa spel

Ålborg – Odense 2

Odds: 3,52

Odense har gått riktigt starkt sedan Alm tog över som tränare för klubben. Gästerna är välorganiserade och effektiva. Ålborg har en bättre trupp är därför favorit, men bortaoddset lockar!

ANNONS: Lämna in expertens spel här 


Tips till fredagens övriga heta matcher

Altay – Göztepe 1

Göztepe kommer från en meriterande seger mot Basaksehir hemma. Bortaspelet har inte varit lika vasst. Gästerna har Mihojevic på skadelistan. Mycket talar för att vi får se en målrik match.


Malatysport – Karagumruk 1

Cagiran, Özbir och Tetteh är alla tveksamma till spel för hemmalaget. Hos gästerna är anfallaren Borini ett frågetecken inför matchen. Karagumruk har fortfarande inte gjort mål på bortaplan.


Hertha Berlin – Greuther Fürth 1

Med hela åtta spelare borta är det ett kraftigt försvagat Hertha Berlin som tar emot Greuther Fürth. Gästerna har inte rosat marknaden hittills med en poäng efter fyra omgångar. Avslag på ettan.


Sassuolo – Torino 1

Sassuolo har övertygat även den här säsongen och förtjänade segern borta mot Roma förra omgången. Torino saknar Edera, Izzo och Belotti. Allting över 1,90 spelar jag på hemmasegern.


Strasbourg – Metz 2

Båda lagen har dragits med skador sedan säsongsstarten och har därmed inte kunnat matcha sin bästa elva. Det gör lagen svåranalyserade. Strasbourg står några punkter för lågt i nuläget.


Newcastle – Leeds

Newcastle får klara sig utan sin skyttekung Wilson. Han hinner inte bli spelklar till kvällens match. Gästerna har Struijk avstängd efter det röda kortet mot Liverpool. Tvåan är lite för stor favorit.


Celta – Cadiz 1

Cadiz har fått en tuff start på ligan och är redan nu en nedflyttningskandidat. Gästerna saknar Garrido, José Mari och Cala. Celta har haft ett väldigt svårt spelschema och förväntas gå för segern.