Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sjukstuga i hemmalaget – då kan det bli storseger

Foto: FREDRIK KARLSSON / BILDBYRÅN

Sjukstuga får ett lag att kalla in spelare från juniorlaget för att fylla ut truppen i Hockeyallsvenskan.

■■ Den största nyheten för dagen är Moras sjukstuga. Nästan halva truppen saknas och det pratas om att man kommer behöva kalla upp juniorer för att få ihop en full trupp. Det har också märkts på oddsen då tvåan droppat från 2,15 till 1,45 senaste dygnet.

• • •

■■ Vi tar ut svängarna på fredagens trippel med flera högoddsare. Lille borta mot Monaco gillas skarpt och det är också matchen jag valt ut som dagens bästa spel. Det finns ett enormt spelvärde i tvåan sett till hur lagen presterat. 

Det är ingen garanti att Lille vinner men jag hade räknat med att se tvåan befinna sig under 3,00

• • •

■■ Bomben blir högintressant med tanke på att Karlskoga finns med. Jag kommer chansa med höga målantal på Karlskoga i hopp om att man kör över Moras juniorer. 

HV71 har ett enormt mentalt övertag på AIK även om det varit jämna matcher när man mötts under säsongen. Modos problem i Powerplay bekymrar men formmässigt har laget sett bra ut och mot Vita Hästen på hemmaplan ska man vara klar favorit.


Matchlistan

HV71 – AIK 1

Det blir fjärde gången lagen möts den här säsongen och HV71 har vunnit samtliga hittills. Trots att AIK hade åtta minuter mer i Powerplay i onsdags lyckades man inte få med sig poäng...


Modo – Vita Hästen 1

Modos problem i Powerplay fortsätter hemsöka laget. Man kunde inte få hål på Karlskoga senast men överlag har Modo stått för en inspirerande hockey. Vita Hästen gjorde det bra mot Löven senast.


Mora – Karlskoga 2

Över halva Moras trupp har drabbats av RS-viruset och missar matchen. Mora försöker flytta matchen då man inte kan få ihop ett fullt lag. Räkna med att oddset kommer vara kapat vid nedsläpp.


Södertälje – Kristianstad 2

Kristianstad går in till mötet med en sanslös formtopp. Lagen möttes tidigare i veckan och då vann Kristianstad välförtjänt med 5-2. Forwarden Sideroff stod för tre poäng i segern. Stark tvåa!


Augsburg – Bayern München 2

Det enda som talar för Augsburg är att man inte haft lika många spelare borta under landslagsuppehållet. Med sju spelare på skadelistan hos hemmalaget och formstarkt Bayern känns tvåan klar.


Queens PR – Luton 1

Owens och Wallace missar mötet för QPR. Luton saknar mittfältaren Berry. QPR har bara en förlust på hemmaplan den här säsongen. Så som man hållit ihop försvaret på slutet gillar jag ettan.


Monaco – Lille 2

Fabregas och Majecki är borta för Monaco. Lille saknar Jardim, Onana och Botman. Det är två lag som siktar på Champions League men inlett säsongen svagt. Högt spelvärde i tvåan till 3,59.


Levante – Athletic Club X

Athletic får tillbaka landslagsbacken Martinez från avstängning. Levante har de Frutos, Son, Postigo och Marti borta. Athletic är stabila defensivt men man gör inte speciellt mycket mål framåt...


Dagens bästa spel

Monaco – Lille 2

Odds: 3,59

ANNONS: Lämna in expertens spel här 


Trippeln

1. Monaco – Lille 2

Odds: 3,59

2. Queens PR – Luton 1

Odds: 2,18

3. Södertälje – Kristianstad 2

Odds: 2,27

Trippelodds: 17,76

ANNONS: Lämna in expertens spelförslag 


Bomben 1

A. HV71 – AIK

3, 5, 6 – 2, 4

B. Modo – Vita Hästen

3, 5 – 1, 3

C. Mora – Karlskoga

0, 1, 2 – 4, 5, 6, 7

288 rader, spelstopp 18.59

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag här