Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sevilla har imponerat – högt odds på tvåan

Foto: STEPHANE MAHE / BILDBYRÅN

Det blev en favoritparad under gårdagens CL-matcher. Kvällens matcher känns mer öppna på förhand. Jag har hittat ett odds som sticker ut i matchen mellan Lille och Sevilla.

Dagens bästa spel

Lille – Sevilla 2

Odds: 2,42

Sevilla fortsätter att imponera med ett stabilt försvar och kontrollerat anfallsspel. Man valde att rotera på flera positioner i helgen för att vara redo för den här matchen. Tvåan gillas till högt odds.

ANNONS: Lämna in expertens spel här 


Tips till tisdagens övriga heta matcher

Barcelona – Dynamo Kiev 1

Barcelona gjorde en av säsongens bättre matcher hemma mot Valencia i helgen. Efter förluster mot Bayern och Benfica är det här en nyckelmatch för deras del om man ska gå till slutspelet.


Salzburg – Wolfsburg 2

Det är två skadedrabbade lag som ställs mot varandra. Det finns lite mer bredd hos gästerna. Trots Salzburg fina insatser hittills kan jag tycka att ettan blivit för stor favorit. Högt värde i tvåan! 


Benfica – Bayern München 2

Bayern kommer från en briljant insats mot Leverkusen i helgen. Davies är enda avbräcket hos gästerna. Benfica har skador på Lazaro och Seferovic. Allt annat än Bayern-seger skulle förvåna.


Chelsea – Malmö FF 1

Kan Malmö backa hem och hålla tätt i första halvlek kan det kanske bli lite spännande. Efter insatserna mot Zenit och Juventus har jag dock svårt att se hur Malmö ska kunna rå på Chelsea.


Manchester United – Atalanta 2

United ska vara glad att man lyckades vända mot Villarreal förra omgången. Spanjorerna borde ha punkterat den tillställningen tidigare. Tufft motstånd nu mot ett kontringsstarkt Atalanta.


Young Boys – Villarreal 2

Villarreal har spelat en tilltalande fotboll den här säsongen men fått dåligt betalt för sitt spel. Man har varit ineffektiva framåt och slarviga bakåt. Young Boys har flera spelare borta till det här mötet.


Zenit – Juventus 2

Juventus spelade en påfrestande och fysiskt krävande match mot Roma i helgen. Spelet imponerade inte. Zenit presterar alltid bättre hemma samtidigt som Juventus saknar de Ligt – avslag!


Bomben

• Malmö har blivit utspelade både mot Juventus och Zenit. Efter Christiansens uttalande i veckan om att man är chanslösa mot Chelsea ska det mycket till om Malmö plockar poäng när man inte ens tror på det själva. Det enda som talar emot en total överkörning från Chelseas sida är underskattning, men det tror jag inte Tuchel kommer att tillåta.

• United har sett otroligt svagt ut och det är mer en fråga om ”när” snarare än ”om” Solskjaer kommer att få sparken. Atalanta kommer inte att anpassa sig till motståndet utan man spelar sitt spel. Räkna med en öppen och svängig historia med gott om målchanser.

• Bayern München krossade Leverkusen på bortaplan i helgen. Överlag har gästerna sett ruggigt vassa ut under inledningen på säsongen. Deras höga presspel och snabba djupledsspel blir något som Benfica inte är vana vid att möta. Det är troligt att vi får se målsiffrorna för gästerna sticka iväg!

ANNONS: Lämna in expertens spel här 

SYSTEMFÖRSLAGET

A. Chelsea – Malmö FF

3, 5, 7 – 0

B. Manchester United – Atalanta

1, 3, 4 – 1, 3, 4

C. Benfica – Bayern München

0, 1 – 2, 3, 4

162 rader