Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ryssland tar revansch – tippas mot Finland

Foto: DMITRY LOVETSKY / AP TT NYHETSBYRÅN

Ett vasst målspel i norska ligan plockas fram som draget på dagens kupong.

Dagens bästa spel

Bodö/Glimt – Strömsgodset över 3,5 mål i matchen.

Odds: 2,17

Boniface saknas medan Lode och Moe är tveksamma till spel för hemmalaget. Gästerna har Mickelson och Salvesen på skadelistan. Bodö är ett klart bättre lag men oddset 1,30 är iskallt, avslag. Istället tror jag på en öppen och målrik tillställning där båda lagen hittar nätet.

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel 

Matchlistan

Finland – Ryssland 2

Ryssland får chansen till revansch på hemmaplan efter en svag premiärinsats. Även Finland stod för en väldigt blek insats trots segern mot Danmark. Zhirkov och Kuzyayev missar matchen.


Turkiet – Wales 2

Turkiet blev utmanövrerade mot Italien i den första omgången. Här kommer man istället få bli ganska bolldominand. Vi sätter ett frågetecken kring hur man hanterar Wales på fasta situationer.


Molde – Sarpsborg X

Ellingsen, Haraldseid och Sjölstad är borta för Molde. I Sarpsborg saknas Horn och Vetti. Sarpsborg åker till Molde för att göra det som laget är bra på - att försvara. Krysset gillas till 5,25.


Dalstorp – Varbergs GIF 1

Räkna med en målrik tillställning när Dalstorp tar emot Varberg på den undre halvan av serien. Inget av lagen har glänst hittills men mål har det blivit i båda riktningarna. Blicka mot målspel!


Morön – Umeå 2

Toppmöte i Elitettan i vad som får kallas ett derby i Västerbotten. Umeå var favorit inför säsongen att klara uppflyttning och är också det enda obesegrade laget kvar i ligan - tvåa!