Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Regerande mästarlaget visar var skåpet ska stå

Foto: BILL STREICHER / BILDBYRÅN / ACTION IMAGES

Uppdrag: Att förvalta 1 000 kronor på spel.

Start: 10 november 2017.

Regler: Expressens spelexperter lägger varje dag ett spel på mellan 1 till 5 procentenheter av sin spelkassa på sitt favoritobjekt till rekommenderat odds. 

JONAS AMROUNIS SPEL

Match: Philadelphia Eagles–New York Giants

Spel: Philadelphia Eagles -3 Asian

Odds: 1,95

Insats: 1%

Spelstopp: 02.20

Liga: Amerikansk fotboll, NFL

Regerande Super Bowl-mästaren har fått uppleva hur svårt det är att ladda om efter en titel i NFL. Truppen förändras och spelarna blir mätta. Patriots är egentligen det enda laget senaste åren som klarat sig fläckfritt genom den omställningen säsong efter säsong. Till slut brukar dock kvalitén skina fram om man som i Phillys fall lyckats behålla stora delar av laget från fjolåret. 

Giants åkte på en förkrossande förlust förra omgången efter att Panthers avgjort med ett smått sensationellt field goal från 63 yards med matchens sista spark. Trots vapen i offensiven som Barkley och framförallt Odell Beckham Jr fungerar inte anfallsspelet överhuvudtaget. Eli Manning har passerat sitt bäst före-datum med några år nu. Det är nästan smärtsamt att titta på Giants i anfall. Det känns som 80% av anfallen slutar i ”tredje och lång” som på amerikansk fotbollsspråk då betyder ”jobbig situation” kort sagt. 

Enda anledningen till att linan inte är större i Phillys favör är för att Giants spelar hemma och måste i princip vinna för att rädda sin säsong. Jag tror inte det hjälper och väljer att spela Philly -3 Asian.

AMROUNIS STATISTIK

Kassa: 1 155 kr

ROI: 111,96%

Lagda spel: 81

Vunna spel: 40

Push: 13

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!